Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

KIA MOTORS EUROPE : Με υψηλούς στόχους

Με στόχο της Kia για το 2018 , τις 500.000 και πλέον μονάδες στην Ευρώπη, ο μέχρι τώρα διευθύνων σύμβουλος της Kia Motors Iberia   Emilio Herrera ανέλαβε ως νέος COO της εταιρίας στην Ευρώπη , έχοντας πετύχει τον υπερδιπλασιασμό των πωλήσεων της Kia στην Ιβηρική χερσόνησο   από το 2013 έως το 2017 .

Ο κ. Herrera θα εργάζεται στην ευρωπαϊκή έδρα της εταιρίας   στη Φρανκφούρτη συνεργαζόμενος στενά με τον πρόεδρο της εταιρείας Yong Kew Park και θα είναι υπεύθυνος για τη διατήρηση της αύξησης των πωλήσεων της μάρκας. Ο Michael Cole , υπό τη διοίκηση του οποίου οι πωλήσεις στην Ευρώπη αυξήθηκαν από το Νοέμβριο του 2012 κατά 40% , τον οποίο αντικατέστησε ο κ. Herrera θα αναλάβει ανώτερη θέση στην παγκόσμια οργάνωση της Kia Motors

Αύξηση  πωλήσεων και  μεριδίου  αγοράς

«Απόλαυσα πραγματικά την παρουσία μου στη Φρανκφούρτη, βοηθώντας την Kia να αυξήσει τις πωλήσεις, το μερίδιο αγοράς αλλά και το κύρος της στην Ευρώπη», ανέφερε σχολιάζοντας τις εξελίξεις , ο κ. Cole, προσθέτοντας «Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω την ομάδα μας εδώ αλλά και τις άλλες ομάδες σε όλες τις Ευρωπαϊκές αγορές για τη βοήθεια και τη στήριξή τους τα τελευταία 6 χρόνια – ήταν μεγάλη μου χαρά να εργάζομαι με μια τόσο ταλαντούχα και αφοσιωμένη ομάδα ανθρώπων».

Νέα συστήματα  τεχνολογίας

Από την πλευρά του , ο κ. Herrera επισήμανε : «Ο Michael αφήνει τις ευρωπαϊκές δραστηριότητες της Kia σε μια ιδιαίτερα ισχυρή θέση και ανυπομονώ να εργαστώ προκειμένου να διατηρήσω την Αύξηση  πωλήσεων και  μεριδίου  αγοράς στην Ευρώπη. Μια γκάμα νέων αυτοκινήτων, συστημάτων και τεχνολογιών θα μας εξασφαλίσει νέες δυνατότητες αύξησης των πωλήσεων καθώς και του μεριδίου αγοράς μας τα επόμενα χρόνια».

Παρουσίαση συνολικά 16 νέων μοντέλων

Παράλληλα, ο νέος COO της Kia Motors Europe, θα επιβλέπει   το λανσάρισμα μιας νέας γκάμας οχημάτων ενώ μέχρι το 2025 έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση συνολικά 16 νέων μοντέλων – μεταξύ αυτών και ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ενεργειακές κυψέλες το 2020. Ο κ. Herrera έχει εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ευρώπη, καθώς   πριν αναλάβει την Kia Motors Iberia, από το Δεκέμβριο του 2012 ήταν διευθύνων σύμβουλος της   Kia Motors Belgium. Γεννήθηκε το 1962 στη Λωζάννη , Ελβετία, το 1984 αποφοίτησε από το τμήμα Γλωσσολογίας και Επικοινωνίας (Linguistics and Communication) του Πανεπιστημίου Katholieke Universiteit του Leuven στο Βέλγιο, ενώ μιλά 6 γλώσσες.

Πρωτοφανής αύξηση των πωλήσεων

Πιο αναλυτικά,   ο κ. Cole που ήταν Chief Operating Officer για την Kia Motors Europe από το Νοέμβριο του 2012, πέτυχε   τη   πρωτοφανή αύξηση των πωλήσεων της Κορεάτικης μάρκας στην Ευρώπη, πουλώντας   337.972 αυτοκίνητα, ξεπερνώντας το 27% που είχε σημειωθεί κατά την ανάκαμψη της Ευρωπαϊκής αγοράς, την πρώτη πλήρη χρονιά του ως COO   το 2013. Μάλιστα, οι πωλήσεις 472.125 μονάδων το 2017 συνδυάστηκαν με ένα μερίδιο της τάξης του 3,0%, με τη τάση στις αρχές αυτού του έτους, να δείχνει μια ακόμα αύξηση και ένα μερίδιο αγοράς 3,1% για τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο του 2018, με την εταιρία να ανακοινώνει στη συνέχεια, περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο του ρόλο.

Οχήματα  υψηλής ποιότητας

Να σημειωθεί πως η Kia Motors Corporation (www.kia.com) – κατασκευαστής οχημάτων υψηλής ποιότητας, που προορίζονται όχι μόνο για όσους είναι αλλά και όσους αισθάνονται «νέοι» – ιδρύθηκε το 1944 και είναι η παλαιότερη βιομηχανία κατασκευής μηχανοκίνητων οχημάτων στην Κορέα. Κατασκευάζει περισσότερα από 3 εκατ. οχήματα τον χρόνο σε 14 μονάδες κατασκευής και συναρμολόγησης σε 5 χώρες, που στη συνέχεια διαθέτει μέσω ενός ευρύτατου δικτύου αντιπροσώπων και εισαγωγέων σε 180 χώρες.

Σήμερα απασχολεί πάνω από   51.000 εργαζόμενους παγκοσμίως και τα ετήσια έσοδά της ανέρχονται σε σχεδόν 45 δις. δολάρια. H Kia είναι ο μέγας χορηγός του Australian Tennis Open, επίσημος συνεργάτης της FIFA και επίσημος χορηγός του Κυπέλλου UEFA. Το σλόγκαν της Kia Motors Corporation είναι: “The Power to Surprise” (H Δύναμη που εκπλήσσει) και αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της εταιρείας να εκπλήσσει τον καταναλωτή ξεπερνώντας τις προσδοκίες του με καινοτομίες και πρωτοπορίες στο χώρο του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα