Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Η KOSMOCAR AE : Στηρίζει πυροπαθείς

Στην άμεση και δωρεάν διάθεση αυτοκινήτων, θα προβεί   από τις αρχές Αυγούστου η   Kosmocar ΑΕ σε όσους καταστράφηκε το όχημά τους στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική.

Η Kosmocar, μία ελληνική εταιρεία με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, στέκεται αρωγός στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.Στο πλαίσιο αυτό, η Kosmocar αποφάσισε, την άμεση και δωρεάν διάθεση συνολικά 300 αυτοκινήτων από τις μάρκες τις οποίες αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, στους κάτοικους ή επισκέπτες των πληγεισών περιοχών, των οποίων το όχημα καταστράφηκε από τις πυρκαγιές, για περίοδο δύο μηνών, για την κάλυψη των άμεσων αναγκών τους

Θα διαθέσει τα  αυτοκίνητα από τις αρχές Αυγούστου

Πιο αναλυτικά, η Kosmocar, αποκλειστικός εισαγωγέας των Volkswagen, Audi και Skoda στην Ελλάδα, θα διαθέσει τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα από τις αρχές Αυγούστου και για διάστημα δύο μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από την Δευτέρα 30 Ιουλίου στην τηλεφωνική γραμμή 210-9981131, η οποία έχει δημιουργηθεί ειδικά για αυτήν την ενέργεια. Ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00-17.00

Ανέπτυξε από το 1970 ένα πλήρες δίκτυο

Να σημειωθεί πως η Kosmocar Α.Ε., με ημερομηνία ίδρυσης το 1970, είναι ο επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Volkswagen , Audi, Skoda και των μοτοσυκλετών Ducati στην Ελλάδα. Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων κατάφερε να χαράξει μία επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου δημιουργώντας ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους πελάτες-κατόχους των δημοφιλών αυτοκινήτων Volkswagen και Audi. Είναι δε η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα στο χώρο του αυτοκινήτου που ανέπτυξε από το 1970 ένα πλήρες δίκτυο ολοκληρωμένων συγκροτημάτων 3 σημείων (πωλήσεις, service, ανταλλακτικά).

Ανέλαβε την εκπροσώπηση της Bentley

Αυτή η ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία της Kosmocar Α.Ε. στην Ελλάδα δεν μπορούσε παρά να οδηγήσει στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Όμιλο της Volkswagen AG αναλαμβάνοντας τον Ιούνιο του 2006 την εκπροσώπηση της Bentley ενώ τον Μάρτιο του 2008 ανακηρύχθηκε Επίσημος Επισκευαστής της Lambodghini και ένα μήνα αργότερα, τον Απρίλιο του 2008 επελέγη να εκπροσωπεί και την Bugatti Automobiles S.A.S.

Υψηλότερα standards παροχής υπηρεσιών

Τον Ιανουάριο του 2013 και λίγους μόνο μήνες μετά την απόκτηση της θρυλικής κατασκευάστριας μοτοσυκλετών Ducati, από την Audi AG, μέσω της θυγατρικής της Lamborghini S.P.A. η Kosmocar Α.Ε. αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της Ducati στην Ελλάδα και την Κύπρο και από τον Ιούνιο του 2016 είναι ο επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Skoda στην Ελλάδα.Η φιλοσοφία της Kosmocar Α.Ε. βασίζεται στην διαφάνεια, στις φιλικές σχέσεις, τη σωστή και ειλικρινή αντιμετώπιση του πελάτη συνδυασμένη με τα υψηλότερα standards παροχής υπηρεσιών.

 

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα