Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

KOSMOCAR AUDI : Πολυτελή μοντέλα

Τη Luxury Hire, μία υπηρεσία μίσθωσης ξεχωριστών πολυτελών αυτοκινήτων, παρουσίασε η Kosmocar , μία πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία, φροντισμένη έως και την παραμικρή λεπτομέρεια, με στόχο να προσφέρει μία σπάνια εμπειρία και ένα σύνολο μοναδικών παροχών, ειδικά για όσους μπορούν να εκτιμήσουν και θέλουν να απολαύσουν την οδήγηση στο τιμόνι ενός πολυτελούς μοντέλου.Μέσω της υπηρεσίας, παρέχεται η δυνατότητα ενοικίασης, χωρίς χρονικό περιορισμό, μιας Bentley Bentayga ή Continental, ή ενός κορυφαίου μοντέλου της Audi, ανάμεσά τους τα Q7, Q5, A8, A7, A5 Cabrio, TT Roadster , αλλά και του   αυτοκίνητου υπερ-επιδόσεων R8. Οι πελάτες της Luxury Hire μπορούν να επιλέξουν το μοντέλο που επιθυμούν και αυτό είτε να τους παραδοθεί στο χώρο τους είτε να το παραλάβουν οι ίδιοι από την Bentley Athens στο Νέο Ψυχικό, ένα πρωτοποριακό χώρο για τους λάτρεις της αυτοκίνησης.

Ένας διακριτικά πολυτελής χώρος, με minimal διακόσμηση, που προσφέρει ιδιωτικότητα σε πελάτες που δεν επιθυμούν την έκθεσή τους σε αδιάκριτα μάτια όταν επιλέγουν αυτοκίνητο. Ένας χώρος, που θυμίζει περισσότερο κοσμηματοπωλείο παρά έκθεση. Η Luxury Hire έχει ήδη αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των μισθώσεων πολυτελών οχημάτων, με μοντέλα φροντισμένα έως και την παραμικρή λεπτομέρεια. Η όλη εξυπηρέτηση έχει ένα “sur mesure” χαρακτήρα, προσφέροντας μία αξέχαστη και απολύτως premium εμπειρία.

Στο μεταξύ , δύο σημαντικές επιτυχίες, αλλά και αύξηση πωλήσεων και μεριδίου αγοράς πέτυχε το 2017 η   Audi στην ελληνική αγορά , καθώς   η γερμανική premium μάρκα βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων λιανικής, ανάμεσα στα premium brands, για το 2017, με 1.259 ταξινομήσεις. Παράλληλα, με συνολικό ποσοστό αύξησης πωλήσεων 17,8% την περασμένη χρονιά, ήταν η premium μάρκα με τη μεγαλύτερη άνοδο ανάμεσα στις πρώτες 25 μάρκες της ελληνικής αγοράς, επιτυγχάνοντας συνολικά 3.085 ταξινομήσεις

Ειδικότερα, και   σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ, η αύξηση 19% στις ταξινομήσεις λιανικής που σημείωσε το 2017 η Audi , την έφεραν στην πρώτη θέση ανάμεσα στον premium ανταγωνισμό. Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία πολύ σημαντική επίδοση, καθώς οι πωλήσεις λιανικής αποδίδουν με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο την προτίμηση του αγοραστικού κοινού. Ο δείκτης της λιανικής αντικατοπτρίζει την πραγματική δυναμική της κάθε μάρκας στην αγορά, καθώς δεν λαμβάνει υπ’ όψιν του τις πωλήσεις εταιρικών στόλων και εταιρειών ενοικίασης.

Το 2017 ήταν όμως εξίσου επιτυχημένο για την γερμανική premium μάρκα και σε γενικότερο επίπεδο πωλήσεων. Σε μία αγορά αυτοκινήτου που σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ έκλεισε στις 88.115 μονάδες, αυξημένη κατά 11,7% σε σχέση με το 2016, οι συνολικά 3.085 ταξινομήσεις της Audi, χάρισαν στη γερμανική μάρκα μερίδιο αγοράς 3,5%, με το ποσοστό αύξησης σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά να είναι 17,8% και να ξεπερνάει σημαντικά το μέσο όρο ανόδου της αγοράς. Η αυξητική επίδοση της Audi αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς συνολικά το premium κομμάτι της αγοράς κινήθηκε πτωτικά το 2017, σημειώνοντας μείωση κατά 5,1%.

Εξ άλλου, σε μία αγορά που τα τελευταία χρόνια μετατοπίζεται διαρκώς προς τις εταιρικές πωλήσεις, η γερμανική εταιρία και το 2017 διατήρησε μία υγιή ισορροπία ανάμεσα σε πωλήσεις λιανικής και εταιρικές. Για την Audi οι πρώτες αντιπροσωπεύουν το 41% περίπου του συνόλου (1.259 έναντι 1.826), την ίδια στιγμή που στον υπόλοιπο premium γερμανικό ανταγωνισμό οι εταιρικές πωλήσεις είναι αυτές που κατέχουν πρωτεύοντα ρόλο, με το ποσοστό των πωλήσεων λιανικής να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, 25-33%.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα