Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ : Νέα βραβεία

Δύο σημαντικά βραβεία, απέσπασε και πάλι, η Mercedes-Benz Ελλάς, καθώς διακρίθηκε με το Βραβείο Gold στην Κατηγορία «Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς» για το Τμήμα Πωλήσεων Επιβατηγών Αυτοκινήτων και το Βραβείο Bronze για το Τμήμα Marketing και Επικοινωνίας, για την Digital Kαμπάνια Επικοινωνίας Επιβατικών Αυτοκινήτων «It’s Time».

«Η σημερινή βράβευση αποτελεί μια σημαντική ηθική επιβράβευση όχι μόνο για την ομάδα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ αλλά για όλους τους εργαζομένους της Mercedes-Benz Hellas», ανέφερε την Τετάρτη 17 Απριλίου, σχολιάζοντας τη σημαντική, διπλή διάκριση ο  Sales & Marketing Director MB Cars Νίκος Πρέζας, σημειώνοντας ότι «Προσωπικά είμαι πολύ υπερήφανος που περιστοιχίζομαι από τόσο συνεργάσιμους, θετικούς, δημιουργικούς, παθιασμένους και ταλαντούχους συνεργάτες με τους οποίους μας συνδέουν κοινές αρχές και αξίες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους για τις δύο διακρίσεις που κατέκτησε η ομάδα».

O θεσμός «Sales Excellence Awards»επιβραβεύει τις πρακτικές πωλήσεων

Πιο αναλυτικά, ο θεσμός «Sales Excellence Awards», ο οποίος αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, διοργανώθηκε για έβδομη κατά σειρά χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Πωλήσεων (ΙΠΕ) και την Boussias Communications για να βραβεύσει τους κορυφαίους των Πωλήσεων της χώρας. Στη φετινή Τελετή Απονομής, έδωσαν το «παρών» περισσότερα από 700 υψηλόβαθμα στελέχη και επιχειρηματίες από όλους τους κλάδους της Ελληνικής αγοράς, Σημειώνεται πως η εισαγωγή των οχημάτων Mercedes-Benz στην Ελλάδα χρονολογείται από τα μέσα της δεκαετίας του 1950, με την Μ. Κ. Φωστηρόπουλος – Βιαμαξ να έχει αναλάβει την αντιπροσώπευση των πολυτελών αυτοκινήτων.

H Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε, ιδρύθηκε το 1982

Το 1982 ιδρύθηκε η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε., 100% θυγατρική του Ομίλου Daimler AG, Γενικός Διανομέας επιβατηγών και επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz και αυτοκινήτων smart στην Ελλάδα καθώς και των λεωφορείων Mercedes-Benz και Setra από τον Νοέμβριο του 2013.
Εδρεύει στη Ν. Κηφισιά, όπου είναι συγκεντρωμένες όλες οι λειτουργίες των πωλήσεων και του marketing επιβατηγών και επαγγελματικών οχημάτων, καθώς και ένα πρότυπο κέντρο τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης. Στον ίδιο χώρο συστεγάζεται η εταιρεία Mercedes-Benz Financial Services Ελλάς A.E., με στόχο την προσφορά μιας ευρείας γκάμας χρηματοδοτικών προϊόντων στους πελάτες της.

Η ΕΚΕ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της

Επίσης διαθέτει Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών, το Κέντρο Μεταχειρισμένων Επαγγελματικών Οχημάτων «TruckStore», ενώ τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα επιβατηγά Mercedes-Benz Stars προωθούνται από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο Mercedes-Benz και smart. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της, γι’ αυτό, μεταξύ άλλων, έχει τοποθετήσει φωτοβολταϊκό συγκρότημα ισχύος 302 kW σε επιφάνεια 4.000 τμ. των εγκαταστάσεών της ενώ συνεισφέρει σταθερά με χορηγίες σε σημαντικά κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα