Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

MERCEDES-BENZ : Στην Αυτοκίνηση-EKO

Το παρόν στην Έκθεση Αυτοκίνηση-EKO 2018, δίνει η Mercedes-Benz Ελλάς , καθώς προσφέρει στους επισκέπτες  μέχρι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στα περίπτερα 10 & 11 του Ολυμπιακού Ακινήτου Ξιφασκίας, σημαντικές πανελλαδικές πρεμιέρες, την Α-Class Sedan, τα καθηλωτικά μοντέλα Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC , αλλά και το αμιγώς ηλεκτροκίνητο smart ΕQ fortwo 4ης γενιάς, που εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό.

«Παρουσιάζουμε την Α-Class Sedan, τη νέα μπερλίνα των compact μοντέλων που συμπληρώνει την υπερ-πλήρη παλέτα της μάρκας στα μικρομεσαία αυτοκίνητα.», ανέφερε στα λαμπερά εγκαίνια που τελέστηκαν παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, o πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mercedes-Benz   Γιάννης   Καλλίγερος, που μαζί με τον γενικό διευθυντή Επιβατηγών Αυτοκινήτων   Νίκο Πρέζα, αποκάλυψαν την μεγάλη   γκάμα των compact μοντέλων, αφού το «παρών» δίνουν οι Α160, Α200 sedan, B180d, CLA 180d και GLA 200, ενώ η επιβλητική G-Class με τη G500, με την εντυπωσιακή GLC 250d SUV, κάνουν αισθητό το «εκτός δρόμου» στίγμα της μάρκας.

Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC 4-door Coupé

Βέβαια , δεν θα μπορούσε να λείπει από τη σημαντική αυτή Έκθεση, η Mercedes-AMG, αφού ολόκληρο το περίπτερο 11 είναι αφιερωμένο στα καθηλωτικά μοντέλα Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC 4-door Coupé & Mercedes-AMG E 53 Coupé που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό. Ειδικότερα, η Mercedes-AMG A 35 4MATIC (συνδ. κατανάλωση καυσίμου: 7.4-7.3 l/100 km. Συνδ. εκπομπές CO2: 169-167 g/km) και το νέο εξακύλινδρο GT 43 4MATIC+ 4-door Coupé (συνδ. κατανάλωση καυσίμου: 9.4-9.1 l/100 km. Συνδ. εκπομπές CO2: 215-209 g/km .Μαζί τους βρίσκεται και η CLS, το τετράθυρο κουπέ που έθεσε νέα πρότυπα στο παγκόσμιο design όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2004.

Aμιγώς ηλεκτροκίνητο smart ΕQ fortwo 4ης γενιάς

Στην 3η γενιά που διανύει τραβά τα βλέμματα στην έκδοση 350d 4MATIC Coupé με εξοπλισμό AMG Line. Τέλος, αλλά όχι τελευταία, η smart έχει σημαντική παρουσία στην Έκθεση με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο smart ΕQ fortwo 4ης γενιάς, την ειδική έκδοση smart fortwo champagne και ένα παιχνιδιάρικο smart forfour στην έκδοση dark matter, Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων της μάρκας, αλλά και διαδραστικές εφαρμογές σε tablets μπορούν να ενημερώσουν κατανοητά και ξεκάθαρα για όλες τις υπηρεσίες που συνοδεύουν τα αυτοκίνητα     καθώς και για τις μοναδικές ευκαιρίες ενοικίασης της υπηρεσίας StarRent | Mercedes-Benz & smart Rentals. Η εταιρία  βρίσκεται στην Αυτοκίνηση-ΕΚΟ 2018 και σίγουρα εντυπωσιάζει, αφού παίρνει μέρος  για ακόμη μία χρονιά ,  παρουσιάζοντας τη συνολική της πρόταση για την αυτοκίνηση του σήμερα και του αύριο.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα