Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

MINOAN : Μοναδικό ταξίδι με το «Mykonos Palace»

Την επισήμανση ότι βασικός στόχος των Μινωικών Γραμμών , είναι η συνεχής αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών στον τομέα της ακτοπλοΐας , εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας   Αντώνης Μανιαδάκης, τονίζοντας πως το ταξίδι με το υπερσύγχρονο Cruise Ferry «Mykonos Palace», αποτελεί   μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.«Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς στις Μινωικές Γραμμές γιατί δεν επενδύουμε σε άλλη μια γραμμή της ακτοπλοΐας», είπε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στην ομιλία του στα Χανιά, ο κ.   Μανιαδάκης, μετά την καθιερωμένη τέλεση του αγιασμού από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο και το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνό,   παρουσία του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου , ο οποίος απηύθυνε   σύντομο χαιρετισμό και του αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Απόστολου Βουλγαράκη. Βέβαια, στην τοποθέτησή του ο κ. Βουλγαράκης, ζήτησε από την εταιρία , να μην αποχωρήσει αργότερα από την συγκεκριμένη γραμμή, κίνηση, την οποία είχαν κάνει στο παρελθόν άλλες εταιρίες , με τον κ. Μανιαδάκη ,   απαντώντας στο περιθώριο της εκδήλωσης , σε αντίστοιχη ερώτηση της «ΒτΚ»   , πως «εμείς δεν είμαστε οι άλλες εταιρίες».

Επενδύουμε στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών

Συνεχίζοντας , ο διευθύνων σύμβουλος της Minoan Lines, ανέφερε   «Επενδύουμε, όπως κάνουμε εδώ και 45 χρόνια, στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στο νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας μας και εμπλουτίζουμε τη γραμμή με το υπερσύγχρονο Cruise Ferry «Mykonos Palace» , το νεότερο και ταχύτερο πλοίο των Χανίων. Στόχος της εταιρείας μας είναι, να προσφέρουμε στο επιβατικό κοινό και τους επαγγελματίες του νομού Χανίων και της ευρύτερης περιοχής, ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μετατρέποντας το ταξίδι τους με πλοίο σε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία».

Ενισχύεται η παρουσία στις γραμμές της Κρήτης

Ολοκληρώνοντας ο κ. Μανιαδάκης , επισήμανε «Το «Mykonos Palace» έχει συνολικό μήκος 214 μ. και πλάτος 26,4 μ., δυνατότητα μεταφοράς 1922 επιβατών, 821 Ι.Χ. αυτοκίνητα ή 104 φορτηγά και 110 Ι.Χ. και θα εκτελεί το προγραμματισμένο δρομολόγιό με ταχύτητα και πολυτέλεια. Με τη δρομολόγησή του στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς – Χανιά, ενισχύουμε την παρουσία μας στις γραμμές της Κρήτης και συμβάλλουμε με την πολύχρονη εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας, σε στεριά και θάλασσα, στην ποιοτικότερη μεταφορά ανθρώπων και αγαθών, ενώ προσφέρουμε στους νέους ανθρώπους των Χανίων και της Κρήτης πολύτιμες θέσεις εργασίας.»

Αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής μεταφοράς

Καταλήγοντας , ο επικεφαλής της Minoan Lines, τόνισε «Είναι μεγάλη τιμή να βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στην όμορφη πόλη των Χανίων και να σας έχουμε κοντά μας – δίπλα μας, αυτήν την ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη ημέρα για την εταιρεία μας.  Η στήριξη και η συμπαράστασή σας στη νέα φιλόδοξη επενδυτική μας προσπάθεια που κάνουμε στα Χανιά, θα συμβάλλουν όχι μόνο στην αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής μεταφοράς στον τόπο σας, αλλά και στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του νομού.   Σας ευχαριστούμε που ενθαρρύνετε αυτή μας την προσπάθεια, είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες σας»

Με υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας

Να σημειωθεί πως το Cruise Ferry «Mykonos Palace» , με τον ικανότατο πλοίαρχο Μιχάλη Πετιναράκη, και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και   πρόθυμο πλήρωμα , εκτελεί προγραμματισμένα δρομολόγια, με καθημερινές αναχωρήσεις, από το λιμάνι του Πειραιά στις 16:00 και από το λιμάνι της Σούδας στις 24:00.  Ειδικότερα, με υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης, πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρειά του, μοντέρνες καμπίνες, self service και a la carte εστιατόρια, bars, σαλόνια, πισίνα, συνεδριακό και εμπορικό κέντρο, ευρύχωρα γκαράζ, κλπ., προσφέρει υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, με πολυτέλεια και άνεση.

Απόλαυσαν  τις προσφερόμενες υπηρεσίες

Το πλοίο παρέμεινε ανοικτό στο κοινό από τις 12:00 μέχρι και τις 21:00, με πολλές καλλιτεχνικές εκπλήξεις στους χώρους του, έχοντας  τη δυνατότητα, σε όλη τη διάρκεια των εγκαινίων, να περιηγηθεί στους φιλόξενους εσωτερικούς χώρους του Cruise Ferry , ενώ πολλοί κάτοικοι των Χανίων και φίλοι των Μινωικών Γραμμών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες που παρέχονται στο επιβατικό κοινό

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα