Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

NISSAN QASHQAI : Με νέο κινητήρα

Τώρα διαθέσιμο με έναν ολοκαίνουργιο πετρελαιοκινητήρα 1,7 λίτρων, το Nissan Qashqai, που ενισχύει περαιτέρω τις επιδόσεις του, καθώς ο νέος κινητήρας, προσφέρει περισσότερη ισχύ κατά 20PS, καθώς και υψηλότερη ροπή κατά 20Nm.

Συγκεκριμένα, ο εξαιρετικής απόδοσης νέος κινητήρας, ισχύος 150PS, διατίθεται τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων σε εκδόσεις 4Χ2 και 4Χ4, όσο και με Μ-CVT αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αποκλειστικά με δυνατότητα επιλογής κίνησης και στους 4 τροχούς. Ο νέος πετρελαιοκινητήρας, που έρχεται να αντικαταστήσει τον 1.6 dCi 130PS, προσφέρει περισσότερη ισχύ κατά 20PS, καθώς και υψηλότερη ροπή κατά 20Nm.

Παρέχει μια ολοκληρωμένη και δυναμική εμπειρία οδήγησης

Να σημειωθεί ότι η έκδοση 4Χ4 με το αυτόματο κιβώτιο M-CVT, είναι η πρώτη φορά που διατίθενται στο κορυφαίο crossover της Nissan, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο της με τον κινητήρα των 1,7 λίτρων. H συγκεκριμένη έκδοση, παρέχει μια ολοκληρωμένη και δυναμική εμπειρία οδήγησης, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον περιπετειώδη χαρακτήρα του δυναμικού Nissan.

Θεωρείται από τους κορυφαίους της κατηγορίας

Παράλληλα, την γκάμα των αποδοτικών κινητήρων του Qashqai   συμπληρώνουν οι κινητήρες βενζίνης 1,3 λίτρων, τεχνολογίας DiG-T,   που αποδίδουν έως και 160PS, καθώς και ο καταξιωμένος 1.5 λίτρων diesel κινητήρας των 116PS, ο οποίος με εκπομπές CO2 από 100g / km και οικονομία καυσίμου από μόλις 3,8 λίτρα / 100km, θεωρείται από τους κορυφαίους της κατηγορίας.Οι τιμές του Qashqai με τον κινητήρα πετρελαίου των 1.7 λίτρων, ξεκινούν από τις 25.890ευρώ , για την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και από τις 28.490ευρώ, για την έκδοση με το κιβώτιο M-CVT, με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα