Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

NN HELLAS : Έκανε το αδύνατο δυνατό, σε 1 χρόνο

Την βεβαιότητα ότι η NN Hellas, θα γίνει η πρώτη πρότυπη εταιρεία , εξέφρασε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου στην Ελλάδα Μαριάννα Πολιτοπούλου ,  προσθέτοντας πως θα γίνει τόσο πρώτη που ο επόμενος θα φαίνεται τέταρτος.«Η NN Hellas θα κάνει το αδύνατο, δυνατό!»ανέφερε την Πέμπτη 12 Απριλίου, η κ. Πολιτοπούλου, στο ετήσιο συνέδριο της εταιρείας , μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και χειροκροτημάτων , υπογραμμίζοντας πως η διοικητική ομάδα του Ομίλου στη Χάγη επείσθη να επενδύσει στην ελληνική εταιρία , καθώς με τα αποτελέσματα που παρουσίασε , έκανε το αδύνατο δυνατό μέσα σε ένα χρόνο , τονίζοντας ότι το όραμα της είναι η NN Hellas να είναι πρώτη πρότυπη ασφαλιστική εταιρεία.

Τα εκπληκτικά αποτελέσματα του δικτύου

Παίρνοντας τον λόγο ,ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας Μιχάλης Σωτηράκος , παρουσίασε  τα εκπληκτικά αποτελέσματα του δικτύου , καθώς η νέα παραγωγή ανήλθε το 2017 στα 101 εκατ. ευρώ , το σύνολο του χαρτοφυλακίου έφθασε τα 406 εκατ. ευρώ , παρουσιάζοντας για το agency , για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, αύξηση στα κέρδη 13 εκατ. ευρώ .

Αύξηση της νέας παραγωγής

Καταλήγοντας για το 2018, σημείωσε πως «Τώρα που έχουμε θέλουμε και μπορούμε επενδύουμε ακόμη περισσότερο στο agency γιατί μόνο αυτό μπορεί να δημιουργήσει επαγγελματία manager, και επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο», αναφέροντας τα 30 μέτρα που θα λάβει η διοίκηση της NN Hellas , ζητώντας πάνω από 10 εκατ. ευρώ, αύξηση της νέας παραγωγής στη ζωή και την υγεία, εξηγώντας τη νέα πολιτική προμηθειών με στάθμιση 100% για το πρόγραμμα Ultima και καταβολή συνολικής προμήθειας 40% ολόκληρη τον πρώτο χρόνο

Να σημειωθεί πως η εταιρία στοχεύει σε 5% αύξηση στη νέα παραγωγή περιοδικού ασφαλίστρου, τον διπλασιασμό της κερδοφορίας  του agency από τη νέα παραγωγή, και την αύξηση μεριδίου με ρεκόρ κερδοφορίας.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα