Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

NN HELLAS : Χρυσός Χορηγός της Ολυμπιακής Ομάδας

Την πεποίθηση ότι η χρυσή χορηγία της ΝΝ Hellas, αποτελεί τη   σημαντικότερη σύμπραξη της εταιρίας , στα 36 χρόνια διαδρομής της , εξέφρασε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου στην Ελλάδα Μαριάννα Πολιτοπούλου, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μία ενέργεια, που στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και την Ολυμπιακή Ιδέα και γεμίζει όλους τους συνεργάτες της   με υπερηφάνεια. 

«Οι αξίες της ΝΝ Hellas «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» είναι συμβατές με το Ολυμπιακό Ιδεώδες και τις αξίες του αθλητισμού»,ανέφερε   την Δευτέρα 14 Μαίου, παρουσία του   προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου και της προέδρου της   Επιτροπής Αθλητών Βασιλικής Μιλλούση, στη συνέντευξη τύπου, η κ. Πολιτοπούλου, προσθέτοντας « Η ΝΝ Ηellas ως Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας θα βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο εξωτερικό , με σκοπό την κατάκτηση της κορυφής»

Ασφαλίζει όλες τις ελληνικές αποστολές

Παίρνοντας τον λόγο, ο κ. Καπράλος, επισήμανε : «Η χαρά μας είναι διπλή, καθώς η NN Hellas γίνεται Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας αλλά και γιατί θα ασφαλίσει όλες τις ελληνικές αποστολές μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας, που μία τόσο καταξιωμένη και αφοσιωμένη στον αθλητισμό, παγκόσμια εταιρεία, όπως η ΝΝ, στηρίζει το έργο της ΕΟΕ και συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αθλητών μας ενόψει του Τόκιο, με αποκλειστικό στόχο να βρεθούν όσο το δυνατόν γίνεται περισσότεροι αθλητές μας στην ιαπωνική πρωτεύουσα και να κάνουν για μία ακόμα φορά υπερήφανο, όλο τον ελληνικό λαό.»

Επισήμανε  τη δυναμική   της Χρυσής   Χορηγίας

Στη συνέχεια, η επικεφαλής της NN Hellas , μίλησε για την Χρυσή   Χορηγία της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για τη χρονική περίοδο 2018-2020, επισημαίνοντας τη δυναμική   της «Ολυμπιακής» προσπάθειας, ενώ ο γενικός διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών Gabor Szegedi, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα οικονομικά μεγέθη , αναφέρθηκε στα κέρδη 1,1 εκατ. ευρώ   προ φόρων , με τα οποία έκλεισε   η χρήση του 2017, προσθέτοντας πως τα κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε 8,4 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση κατά 23,2 εκατ. ευρώ σε σχέση με το 2016. Κατόπιν , απαντώντας σε ερώτηση της «ΒτΚ» για τη χορηγία και τα οφέλη της, η Chief Marketing Officer της ΝΝ Hellas Έλενα Μαθιού- Rose, διευκρίνισε τη συμβολή της εταιρίας στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας , ενόψει του Τόκιο.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα