Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

OPEL CROSSLAND X : Στιλάτο και συμπαγές

Με προηγμένη εμφάνιση και μοντέρνα διχρωμία , στιλάτο και συμπαγές εξωτερικά, το νέο Opel Crossland X, είναι εξαιρετικά ευρύχωρο εσωτερικά, τονίζοντας μερικά μόνο από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά , με τις καμερες  οπισθοπορείας και Park Assist, να  καταργούν το στρες του παρκαρίσματος,  έχοντας  ήδη πείσει πάνω από 50.000 πελάτες σε όλη την Ευρώπη.

Από το Μάρτιο , ξεκίνησε η παραγγελιοληψία και τα πρώτα Crossland X έφτασαν στις εκθέσεις Διανομέων της Opel πριν από μερικές εβδομάδες. Μάλιστα, όπως αρμόζει σε ένα αυτοκίνητο που προορίζεται για αστικές περιοχές, το 40% των πελατών   του νέου Opel επιλέγει Εμπρός και Πίσω Συστήματα Υποβοήθησης Παρκαρίσματος (Front and Rear Park Assist), ενώ σχεδόν ο ένας στους τέσσερις επιλέγει την τελευταία γενιά  του Προηγμένου Συστήματος Υποβοήθησης Παρκαρίσματος  (Advanced Park Assist), με το 50%  περίπου των πελατών, να  παραγγέλνει το Crossland X με Κάμερα Οπισθοπορείας (Rear View Camera) ή Πανοραμική Κάμερα Οπισθοπορείας (Panoramic Rear View Camera) που αυξάνει τη γωνία θέασης στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου μέχρι 180 μοίρες.

Το σύστημα αυτό αναγνωρίζει κατάλληλους χώρους στάθμευσης και παρκάρει αυτόματα το αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί επίσης να εξέρχεται αυτόματα από το χώρο στάθμευσης. Και στις δύο περιπτώσεις, η μόνη υποχρέωση του οδηγού είναι ο έλεγχος των πεντάλ. Οι παραγγελίες για προβολείς LED και καθίσματα  AGR επιβεβαιώνουν τη φήμη της Opel στην υψηλή τεχνολογία ,  αποδεικνύοντας  επίσης την ισχυρή φήμη της Opel στις τεχνολογίες φωτισμού και καθισμάτων. Σχεδόν το ένα στα πέντε αυτοκίνητα έχει παραγγελθεί με το καινοτόμο σύστημα προβολέωνfull LED, που διασφαλίζει εξαιρετική ορατότητα στο σκοτάδι και εργονομικά καθίσματα AGR για τον οδηγό και το συνοδηγό. Η Opel είναι η μοναδική στην κατηγορία που προσφέρει τέτοια βραβευμένα καθίσματα με πιστοποίηση AGR (Campaign for Healthier Backs).

Από τις 50.000 παραγγελίες για το νέο Crossland X, δημοφιλέστερη έκδοση είναι αυτή με τον πλουσιότερο εξοπλισμό και την ονομασία Innovation. Επιπλέον, σχεδόν όλοι όσοι παρήγγειλαν τη συγκεκριμένη έκδοση προτίμησαν τη διχρωμία με χρωματική αντίθεση οροφής και αμαξώματος. Εκτός από τους πελάτες όμως, το νέο μοντέλο έχει τύχει ενθουσιώδους υποδοχής και από τον Τύπο, με τους συντάκτες να δείχνουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι από το πειστικό μίγμα στυλ, λειτουργικότητας και ευρυχωρίας του μικρού crossover.

Μέχρι σήμερα, το Crossland X έχει κερδίσει σε έξι από επτά συγκριτικές δοκιμές σε πέντε χώρες, καθώς στη Γερμανία επικράτησε εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού στις πρώτες δοκιμές που πραγματοποίησαν τα Auto Bild (11 Αυγούστου), auto motor und sport (17 Αυγούστου) και Auto Zeitung (22 Αυγούστου). Στην Ολλανδία, το Crossland X κέρδισε στη δοκιμή του Auto Week test (9 Αυγούστου), στην Ιταλία θριάμβευσε στο Automoto (7 Αυγούστου) και στην Πολωνία αντίστοιχα στο Auto Świat (21 Αυγούστου).

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη ζήτηση για το νέο Opel Crossland X. Το νέο μας crossover προσφέρει στυλ, λειτουργικότητα και ένα ευρύχωρο εσωτερικό σε ένα συμπαγές συνολικό αποτύπωμα» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος στις Πωλήσεις και Aftersales, Peter Küspert , σημειώνοντας  :«Επίσης, οι παραγγελίες για καινοτόμες τεχνολογίες καταξιώνουν τη φιλοσοφία μας να κάνουμε πρωτοποριακά συστήματα και χαρακτηριστικά προσιτά σε ένα ευρύ κοινό.»

Η βιογραφία του Κ. Μήτση