Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

OUTLANDER PHEV : Με κορυφαίες διακρίσεις

Το βραβείο «Best 5 All-Around Performance» , απέσπασαν το   Mitsubishi Outlander PHEV και το Outlander από το Αμερικανικό Automotive Science Group (ASG) στην ετήσια έρευνα 2018 Automotive Performance Index(tm) (API), καθώς r επιλέχθηκαν   από 372 υποψήφια μοντέλα στην κατηγορία SUV, με την   έρευνα να καταγράφει ότι και τα δύο οχήματα προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις και αξία, υπερέχοντας κατά 22% έναντι ενός μέσου SUV.

Ειδικότερα, με την Αμερικανική έκδοση του Outlander PHEV να προσφέρει πλήρως ηλεκτρική αυτονομία 22 μιλίων και 74 MPG-e κατ’ εκτίμηση του Υπουργείου Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA), το plug-in υβριδικό μοντέλο συνδυάζει τις ανώτερες επιδόσεις και την απόδοση ενός EV με την πρακτικότητα ενός crossover. Το επταθέσιο αδελφάκι του,  Outlander , προσφέρει 30 MPG στον αυτοκινητόδρομο σύμφωνα με υπολογισμούς του ΕΡΑ, αποκαλύπτοντας νέες προοπτικές για βελτίωση της απόδοσης και μείωση του κόστους καυσίμου στην κατηγορία SUV.

Ένα  αντικειμενικο ερευνητικό group

Το ASG είναι ένα ερευνητικό group που βασίζεται σε αντικειμενικά δεδομένα, το οποίο ιδρύθηκε από την συμβουλευτική εταιρία περιβαλλοντικής πολιτικής Eco-innovations, LLC. Το βραβείο «Best 5 All-Around Performance» του ASG απονέμεται στα καλύτερα πέντε αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας που – σύμφωνα με την κρίση του οργανισμού – έχουν συγκεντρώσει τα υψηλότερα σκορ στους τομείς προστασία περιβάλλοντος, οικονομία και κοινωνική ευαισθησία.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα