Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

PEUGEOT : Η σημασία του Δικτύου

Την αισιοδοξία του για την πορεία της αγοράς αυτοκινήτου , επισήμανε ο επικεφαλής του Ομίλου Πολυχρόνης Συγγελίδης   , υπογραμμίζοντας τη σημασία του ρόλου του Δικτύου στην επιτυχία της Peugeot και της τοποθέτησής της στην κορυφή της ελληνικής αγοράς.Στο ετήσιο συνέδριο του Δικτύου Διανομέων της Peugeot για το έτος 2018 στη Μόσχα τον προηγούμενο μήνα, όπου παρευρέθη το σύνολο του πανελλαδικού Δικτύου Επίσημων Διανομέων της Peugeot καθώς και τα στελέχη της ελληνικής αντιπροσωπείας, ο κ. Συγγελίδης   ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την εμπορική επιτυχία της μάρκας για το 2017.

Οι ποιοτικοί  και ποσοτικοί  στόχοι

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της εταιρίας   Πέτρος Πιπερίδης έκανε   έναν απολογισμό της πολύ επιτυχημένης χρονιάς που πέρασε και επιπλέον, παρουσίασε τους ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους της Peugeot για τα επόμενα έτη. Σημειώνεται πως η premium γαλλική μάρκα, παρουσιάζει σταθερά ανοδική τροχιά πωλήσεων τα τελευταία χρόνια ενώ παρουσιάζει αυξητική τάση και τους πρώτους μήνες του 2018, κατέχοντας μία από τις κορυφαίες θέσεις στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Δυναμικά η Peugeot  στο Roland Garros

Στο μεταξύ, έως τις 10 Ιουνίου , η Peugeot βρίσκεται για ακόμη μια φορά στα παρασκήνια ενός από τα δημοφιλέστερα τουρνουά στον κόσμο, του Roland Garros στο Παρίσι, το οποίο υποστηρίζει εδώ και 35 συναπτά έτη. Με τα Peugeot SUV 3008 και 5008 μεταφέρονται όλοι οι VIP, οι δημοσιογράφοι και φυσικά οι έντεκα διεθνούς φήμης παίκτες, οι Lucas Pouill, Gilles Simon και Jeremy Chardy από τη Γαλλία, ο Alexander Zverev από τη Γερμανία, ο Pablo Carreno, ο David Ferrer και ο Fernando Verdasco από την Ισπανία, ο Jamie Murray από το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Juan Martin del Porto, Leonardo Mayer και Diego Schwartzman για λογαριασμό της Αργεντινής.

Οδηγούνται στο νέο Peugeot SUV 5008

Με τους διάσημους αγώνες η Peugeot εγκαινιάζει μία διεθνή έντυπη και digital διαφημιστική καμπάνια, ενώ επαναλαμβάνει την εμπειρία «Ο δρόμος για το Roland Garros”, στην οποία οι παίκτες και παγκόσμιοι εκπρόσωποι του τένις, οδηγούνται με τη σειρά στο νέο Peugeot SUV 5008. Τέλος, το Peugeot 108 TOP βρίσκεται στο τουρνουά εξατομικευμένο βάσει των αναγκών των αγώνων , με κεντημένο το λογότυπο του Roland Garros στα καθίσματα. Επιπλέον, οι επισκέπτες του τουρνουά έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το νέο Peugeot 508, το οποίο θα λανσαριστεί στην Ευρώπη τον προσεχή Σεπτέμβριο. Συνολικά, ή όλη διοργάνωση επιφυλάσσει εντυπωσιακές εκπλήξεις και επιτυγχάνει – με τη συμβολή της Peugeot – μία σύζευξη μεταξύ του υψηλού επιπέδου αθλητισμού και της sport εκδοχής της πολυτελούς γαλλικής μάρκας

Για  2η χρονιά το θερινό Cine Φλοίσβος Peugeot

Εξ άλλου, φέτος είναι το δεύτερο καλοκαίρι που το δημοφιλές θερινό Cine Φλοίσβος Peugeot, έχει μεταμορφωθεί, έχει ντυθεί στα μπλε και ένα τεράστιο λιοντάρι με Γαλλικές περγαμηνές, βρίσκεται στην είσοδο για να καλωσορίσει τους θεατές στη νέα εμπειρία ‘Entertainment by Peugeot’. Μαζί με την κινηματογραφική ταινία της επιλογής τους , οι επισκέπτες, μπορούν να απολαύσουν και την ιστορία της Peugeot μέσα από εντυπωσιακά εικαστικά, που αναβιώνουν τις αγωνιστικές και κινηματογραφικές επιτυχίες της γαλλικής φίρμας αλλά και να γνωρίσουν από κοντά και τη νέα εποχή  «Entertainment by Peugeot”, απολαμβάνοντας τα νέα μοντέλα της γαλλικής φίρμας καθώς αυτά εναλλάσσονται στην είσοδο του θερινού κινηματογράφου.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα