Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

PEUGEOT : Συνεχίζεται η απόσυρση

Επέστρεψαν δυναμικά στην αγορά του αυτοκινήτου η Απόσυρση και η Ανταλλαγή,   προσφέροντας τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να αποκτήσουν το καινούριο τους αυτοκίνητο με μοναδικά οφέλη .

Η πρωτοποριακή πολιτική της Peugeot συνεχίζει να προσφέρει την Απόσυρση, όποια και αν είναι η κατάσταση του αυτοκινήτου του πελάτη, γεγονός που λύνει τα χέρια των οδηγών που κατέχουν αυτοκίνητα με χαμηλή ή ακόμη και μηδενική εμπορική αξία.

Αναλαμβάνει  τη διαδικασία της Απόσυρσης

Επιπλέον, μόνο η Peugeot μπορεί να αναλάβει και να ολοκληρώσει για λογαριασμό του πελάτη, τη διαδικασία της Απόσυρσης, την οριστική διαγραφή του αυτοκινήτου και τη μεταφορά του αυτοκινήτου στα Κέντρα Ανακύκλωσης. Κατ αυτό τον τρόπο , οι ιδιοκτήτες απαλλάσσονται από κάθε ταλαιπωρία. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το Πρόγραμμα Απόσυρσης για να αποκτήσετε ένα από τα καινούρια και βραβευμένα μοντέλα Peugeot και SUV Peugeot στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της μάρκας. Η προσφορά ισχύει για όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα

Μοναδική αίσθηση οδήγησης και η απαράμιλλη ποιότητα

Στο μεταξύ, η μοναδική αίσθηση οδήγησης, η κομψή σχεδίαση και η απαράμιλλη ποιότητα, αποτελούν δέσμευση της μάρκας στους πελάτες της και συμβάλουν στα έντονα συναισθήματα που προκαλεί κάθε μοντέλο της Peugeot. Λειτουργώντας σε περίπου 160 χώρες με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης, η εταιρία αύξησε τις πωλήσεις της κατά 10,4% το 2017, για να φτάσει τα 2.119.845 οχήματα που πωλήθηκαν παγκοσμίως. Η Peugeot, συνδυάζει αυστηρά πρότυπα, γοητεία και συναίσθημα, με στόχο να καταστεί μία ευρείας βάσης high-end μάρκα με παγκόσμια εμβέλεια.

Με έτος ίδρυσης το 1889, η μάρκα συνεχίζει και σήμερα να γράφει ιστορία και στους αγώνες, καθώς σημείωσε νέο θρίαμβο στο Ράλι Ντακάρ με το   Peugeot 3008 DKR Maxi.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα