Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

SEAT ΤΕΧΝΟΚΑΡ : Δυναμικά στο περίπτερο Νο 11

Παρούσα θα είναι Seat, στην Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Anytime 2019», που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από το Σάββατο 09 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019.

Μάλιστα, στο περίπτερο Νο 11 θα εκτίθεται όλη η γκάμα μοντέλων της Μάρκας, ενώ το ενδιαφέρον του κοινού αναμένεται να συγκεντρώσουν τα εντυπωσιακά SUVs καθώς και τα ιδιαίτερα οικονομικά μοντέλα φυσικού αερίου TGI. Η πρώτη φάση της μεγαλύτερης «επιθετικής προϊοντικής πολιτικής» της Seat ολοκληρώθηκε πρόσφατα με το λανσάρισμα του μοντέλου-ναυαρχίδας της μάρκας, του νέου Tarraco, το οποίο ολοκλήρωσε την οικογένεια SUVs της μάρκας, ως ο μεγαλύτερος αδελφός των γνωστών μοντέλων Ateca και Arona.

Επενδύει  σε οχήματα διπλού καυσίμου τροφοδοτούμενα με CNG & βενζίνη

Παράλληλα, η   Seat πιστή στη δέσμευση της να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, έχει επενδύσει σε οχήματα διπλού καυσίμου τροφοδοτούμενα με CNG & βενζίνη. Στο περίπτερο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τρία αξιόλογα μοντέλα TGI, οχήματα που είναι από τα «καθαρότερα», οικονομικότερα και αποδοτικότερα της αγοράς. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να δουν από κοντά όλη τη γκάμα μοντέλων στο περίπτερο Νο11: Tο δημοφιλές Ibiza στην έκδοση 1.0 TGI 90hp Style Plus και 1.0 TSI 115hp FR Plus. Το μοναδικό crossover που κινείται με CNG Arona 1.0 TGI 90hp Style Plus, καθώς και τις εκδόσεις Arona 1.5 TSI EVO 150hp FR και 1.0 TSI 115hp Xcellence. To δυναμικό Leon 1.5 TSI 150hp ACT FR Plus καθώς και το Leon 1.5 TGI 130hp Style DSG Sportourer – To αξιόπιστο Ateca 1.6 TDI 115hp Style Ecomotive – To ευρύχωρο και πρακτικό Tarraco 1.5 TSI 150hp Style

Θα πραγματοποιηθεί και φέτος το καθιερωμένο Test Drive

Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και φέτος το καθιερωμένο Test Drive, όπου οι φίλοι της Seat θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το Ibiza 1.0 TGI 90hp Style Plus, το Arona 1.0 TSI 115hp Xcellence DSG, το Ateca 1.6 TDI 115hp Style DSG Ecomotive και το Tarraco 1.5 TSI 150hp ACT Style. Η SEAT είναι η μοναδική εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται αυτοκίνητα στην Ισπανία. Μέλος του Ομίλου Volkswagen, η πολυεθνική έχει την έδρα της στο Martorell (Βαρκελώνη), εξάγει το 80% των οχημάτων της και είναι παρούσα σε περισσότερες από 80 χώρες και στις 5 ηπείρους. Το 2018, η SEAT πούλησε 517.600 οχήματα, ο υψηλότερος όγκος πωλήσεων στην ιστορία των 68 χρόνων της μάρκας, πέτυχε τα υψηλότερα κέρδη μετά φόρων τα οποία ανέρχονται σε 294 εκατ. ευρώ, ενώ ο κύκλος εργασιών πλησίασε τα 10 δις ευρώ.

Διαθέτει ήδη στη γκάμα της την τελευταία τεχνολογία συνδεσιμότητας

Στο Seat Group εργάζονται σχεδόν 15.000 επαγγελματίες στα τρία κέντρα παραγωγής, στη Βαρκελώνη, στο El Prat de Llobregat και στο Martorell όπου κατασκευάζονται τα ιδιαίτερα επιτυχημένα Ibiza, Leon και Arona. Επιπρόσθετα, η εταιρεία παράγει το Ateca στη Τσέχικη Δημοκρατία, το Tarraco στη Γερμανία, το Alhambra στη Πορτογαλία και το Mii στη Σλοβακία. Η Ισπανική πολυεθνική διαθέτει επίσης ένα Τεχνικό Κέντρο, το οποίο λειτουργεί ως κέντρο γνώσεων και απασχολεί περίπου 1.000 μηχανικούς, των οποίων ο στόχος είναι να αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από την καινοτομία για το νούμερο ένα βιομηχανικό επενδυτή στο R&D στην Ισπανία. Η Seat, διαθέτει ήδη στη γκάμα της την τελευταία τεχνολογία συνδεσιμότητας και αυτή τη περίοδο ασχολείται με τη διαδικασία ψηφιοποίησης της εταιρείας προκειμένου να προωθήσει την αυτοκίνηση του μέλλοντος

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα