Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

SKODA VISION X : Το νέο compact SUV

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα αποκαλυφθεί το πρωτότυπο της Skoda , το Vision X, που αποτελεί προάγγελο ενός νέου compact SUV που λανσάρει η εταιρία και το οποίο θα συμπληρώσει, ως μικρότερο, τη γκάμα των Karoq και Kodiaq.Συγκεκριμένα, η   εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου   υβριδικού πρωτοτύπου της , που θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι   το Μάρτιο. Μάλιστα το Vision X, εκφράζει την προσέγγιση της Skoda στην κατηγορία των «αστικών crossover», μεταφέροντας όλα τα στοιχεία που παρουσίασε η μάρκα μέσα από τα Kodiaq και Karoq σε μία νέα κατηγορία, πιο μικρών σε διαστάσεις μοντέλων.

Ειδικότερα, το Skoda   Vision X ανήκει στην όλο και πιο δημοφιλή κατηγορία των compact SUV και παρουσιάζεται ως ο ιδανικός σύντροφος για έναν ενεργό, αστικό lifestyle. Οι ακριβείς γραμμές και τα καθαρά περιγράμματα της επιφάνειας χαρακτηρίζουν το εξωτερικό και τονίζουν τον δυναμικό χαρακτήρα του πρωτότυπου. Ειδικά για την περίσταση έχει χρησιμοποιηθεί η ειδική βαφή FlexGreen, που έρχεται σε αντίθεση με τη μαύρη οροφή, σε χρώμα Anthracite, με στόχο την έντονη σπορ εντύπωση.

Επιπλέον, έντονοι προφυλακτήρες, διογκωμένα πλαϊνά, μία μεγάλη πανοραμική γυάλινη οροφή και ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών συντελούν στην ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση. Το εσωτερικό του πρωτότυπου   μοντέλου, ορίζει μια θεμελιωδώς νέα γλώσσα σχεδίασης. Ο ευρύς, εργονομικά σχεδιασμένος πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη, δεσπόζει ως πρώτη οπτική εντύπωση στο εσωτερικό. Τα συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας μπορούν να προσπελαστούν γρήγορα και διαισθητικά μέσω της οθόνης. Τα φωτισμένα στοιχεία από κομμένο κρύσταλλο, σε συνδυασμό με την έγχρωμη οθόνη, δημιουργούν ατμοσφαιρικά εφέ φωτισμού.

Το Vision X είναι το όραμα της εταιρίας για ένα σύγχρονο, compact crossover, καθώς προσθέτοντας ένα εντυπωσιακό τρίτο μοντέλο, η Skoda   επιδιώκει να διευρύνει το κοινό της αλλά και να δημιουργήσει ενθουσιασμό γύρω από το brand. Παράλληλα, η επέκταση της γκάμας με έμφαση στην τάχιστα αναπτυσσόμενη κατηγορία των SUV, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής της μάρκας για την επόμενη δεκαετία, καθώς μέχρι το 2025, η Skoda Auto θα έχει εμπλουτίσει σημαντικά τη γκάμα της με plug-in υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. Στόχος, το ένα στα τέσσερα αυτοκίνητα που θα πουλάει να διαθέτει κάποια μορφή ηλεκτροκίνησης

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα