Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

SUPERSTORE ΠΛΑΙΣΙΟ : Ένα «βήμα τεχνολογίας» στα Χανιά

Συμπλήρωσε τους 3 πρώτους μήνες της επιτυχημένης λειτουργίας του, το νέο κατάστημα Πλαίσιο συνολικής έκτασης 1.400 τ.μ. στα Χανιά, Μάρκου Μπότσαρη 1,   σε ένα πολύ κομβικό σημείο της πόλης, στη θέση που μέχρι πρότινος στεγαζόταν ο ιστορικός κινηματογράφος «Απόλλων».«Πρόκειται για ένα επενδυτικό πλάνο συνολικού ύψους 10 εκατ. ευρώ με ορίζοντα 2 χρόνων», είχε προαναγγείλει ο CEO και αντιπρόεδρος του Πλαισίου , Κωνσταντίνος Γεράρδος, σημειώνοντας πως η αρχή έγινε με το νέο υπερ-κατάστημα της Αγίας Παρασκευής, ενώ λίγες μόνο μέρες αργότερα ακολούθησε και αυτό των Χανίων.

Προχωρά με αποφασιστικά βήματα προς το μέλλον

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο κατάστημα αφενός εκφράζει το όραμα της εταιρείας που προχωρά με αποφασιστικά βήματα προς το μέλλον με στόχο να βάλει το shopping σε νέο «Πλαίσιο» και αφετέρου την πρόθεσή της να επενδύσει και έξω από τα στενά όρια της Αττικής, επεκτείνοντας την εφαρμογή του πλάνου της και στην περιφέρεια. Πλέον η εταιρία , υιοθετεί μία πλήρως ανανεωμένη retail identity , δημιουργώντας καταστήματα τεχνολογίας διαφορετικά από τα άλλα, όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει τα προϊόντα, να ανακαλύψει τις δυνατότητές τους και να βιώσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία 360o.

Τα 6 πρωτοποριακά “Experience Points”

Στο χώρο του νέου superstore διαμορφώνονται 6 πρωτοποριακά “Experience Points” που το καθένα έχει να προσφέρει στο κοινό κάτι ξεχωριστό. Από την επιλογή τηλεόρασης μέσω του “Home Experience”, τις πτήσεις… κινηματογραφικών διαστάσεων του “Drone Cage” και το ασταμάτητο in-store gaming στο “Gaming Zone”, μέχρι τα ατέλειωτα κλικ στο “Photo Shooting Spot”, τα ξεχωριστά ακούσματα του “Sound Corner” και το real-time service με τη συνοδεία καφέ στο ειδικά διαμορφωμένο “The Lab”. Η νέα εμπειρία που δημιούργησε για τους επισκέπτες του με το κατάστημα των Χανίων συνεχίζεται και η εταιρεία προσκαλεί όλους όσοι δεν την έχουν ζήσει μέχρι σήμερα να το επισκεφθούν.

Αύξηση 7,2% επί των πωλήσεων

Υπενθυμίζεται πως το Πλαίσιο ολοκλήρωσε το πρώτο εξάμηνο   του έτους , παρουσιάζοντας αύξηση 7,2% επί των πωλήσεων , φτάνοντας τα 137 εκατ. ευρώ από 128 εκατ. ευρώ,    βελτίωση 2,7% του μικτού κέρδους , στα 28,3 εκατ. ευρώ και οριακή υποχώρηση του EBITDA, στα 2,7 εκατ. ευρώ. από 2,8 εκατ. ευρώ, ενώ υπήρξε σημαντική μεγέθυνση κατά 37,3% των κερδών πριν τους φόρους στα 1,3 εκατ. ευρώ από 0,9 εκατ. ευρώ και ανάλογη πορεία των κερδών μετά τη φορολογία στα 0,8 εκατ. ευρώ

Το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία

Να σημειωθεί , πως από το 1969 και για 49 χρόνια, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Από τα 12τ.μ. της Στουρνάρη στα 22.500 τ.μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, η εταιρία έχει διανύσει σχεδόν μισό αιώνα λειτουργίας, διαδραματίζοντας ρόλο “leader” στην ελληνική αγορά, με 23 καταστήματα και 23 service points σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 180 εξειδικευμένους τεχνικούς και 1300 εργαζόμενους και τζίρο που ξεπερνά τα 288.000.000 ευρώ

Βασική προτεραιότητα είναι να δημιουργεί αξία

Το πάθος του Πλαισίου για την γνώση και την τεχνολογία και το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει ακόμα και σήμερα την εξέλιξη και την πορεία της εταιρίας , αναδεικνύοντάς σε πηγή έμπνευσης, πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων. Βασική προτεραιότητα είναι να δημιουργεί αξία, να προσφέρει γνώση και να υποστηρίζει   την εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας, πάντα με επίκεντρο της δραστηριότητάς τον άνθρωπο.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα