Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

TEOREN MOTORS : Τα 5 Renault Clio

Παραδόθηκαν σε κλίμα συγκίνησης αλλά και αισιοδοξίας στους νικητές της κλήρωσης μεταξύ των πυροπαθών της Ανατολικής Αττικής τα 5 Renault Clio, που είχε ανακοινώσει ότι θα προσφέρει ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας, που έχασαν το αυτοκίνητό τους, η Teoren Motors B. Ν. Θεοχαράκης. «Ευχή όλων μας, η νέα χρονιά να φωτίσει με ελπίδα τη ζωή όσων επλήγησαν από τις πυρκαγιές και να τους φέρει τύχη και ευημερία», είπε την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Βασίλειος Θεοχαράκης , στην τελετή παράδοσης των 5   Clio, παρουσία της αντιπροέδρου και αν. διευθύνουσας Συμβούλου Ντένη Θεοχαράκη.

Προσέφερε  δωρεάν πέντε καινούργια αυτοκίνητα Renault Clio

Πιο αναλυτικά, η «Teoren Motors B. Ν. Θεοχαράκης», αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault και Dacia στην Ελλάδα, είχε ανακοινώσει από την πρώτη στιγμή την απόφασή της να προσφέρει δωρεάν πέντε καινούργια αυτοκίνητα Renault Clio, κατόπιν κλήρωσης, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας, που έχασαν το αυτοκίνητό τους. Η κλήρωση διεξήχθη με επιτυχία την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και οι 5 τυχεροί νικητές ενημερώθηκαν για να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά πιστοποίησης της επιτυχίας τους, που παρουσίασαν στη εκδήλωση .

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, οι νικητές παρέλαβαν τα κλειδιά

Παράλληλα, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ραφήνας-Πικερμίου Παναγιώτης Καλφαντής. Οι οικογένειες των νικητών, εκπρόσωποι του Τύπου καθώς και φίλοι και συνεργάτες της Teoren Motors A.E. πλαισίωσαν την εκδήλωση. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και αισιοδοξίας, οι νικητές παρέλαβαν τα κλειδιά των νέων τους αυτοκινήτων από τον κ. Θεοχαράκη.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα