Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

TripAdvisor: Βράβευση σε «Sofitel Athens Airport» & «Καράβι»

Στο ξενοδοχείο «Sofitel Athens Airport» του Ομίλου Μήτση, και στο εστιατόριό «Καράβι» χάρισαν και αυτή τη χρονιά ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο τη διάκριση «Certificate of Excellence» του TripAdvisor.
Πιο αναλυτικά, με βάση την εμπειρία που αποκόμισαν κατά τη διαμονή τους οι επισκέπτες βαθμολόγησαν και αξιολόγησαν τις υπηρεσίες φιλοξενίας του γνωστού 5άστερου ξενοδοχείου και του δημοφιλούς εστιατορίου με την πανοραμική θέα. Τόσο η ποσότητα όσο και η ποιότητα των συγκεκριμένων κριτικών οδήγησαν στο να απονείμει ο μεγαλύτερος παγκοσμίως ταξιδιωτικός ιστότοπος το «2017 Certificate of Excellence» στο «Sofitel Athens Airport» και στο «Καράβι».

«Για άλλη μία χρονιά οι βαθμολογίες που απέσπασαν το “Sofitel Athens Airport” και το εστιατόριο “Καράβι” από τους ταξιδιώτες στο TripAdvisor μάς γέμισαν υπερηφάνεια», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του «Sofitel Athens Airport» Γιώργος Σταύρου, σημειώνοντας: «Δεν υπάρχει ισχυρότερο κίνητρο από την αναγνώριση των επισκεπτών μας, και θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα να ανταποκρινόμαστε στα υψηλότερα πρότυπα διαμονής και φιλοξενίας».

Να σημειωθεί πως τα ξενοδοχεία «Sofitel» αποτελούν τη μόνη γαλλική αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων με παρουσία σε πέντε ηπείρους. Είναι σύγχρονα ξενοδοχεία και θέρετρα προσαρμοσμένα στους σημερινούς απαιτητικούς και ευέλικτους ταξιδιώτες, οι οποίοι προσδοκούν και εκτιμούν την ομορφιά, την ποιότητα και την αριστεία.

Στη φωτογραφία η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του «Sofitel Athens Airport» κ. Τζένη Μήτση.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα