Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

VOLVO XC40 : Έφθασε στα 1.750 μέτρα

Στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, στο σαλέ του   κέντρου στα Kελάρια, σε υψόμετρο 1.750 μέτρων, βρίσκεται το Volvo XC40, παρουσιάζοντας μέχρι την Κυριακή, 6 Ιανουαρίου, τη σκληροτράχηλη πλευρά του εαυτού του.

Ειδικότερα, τοποθετημένο σε περίοπτη θέση, το Compact SUV της Volvo , ταιριάζει αρμονικά με το αλπικό τοπίο, καθώς το σύγχρονο, πρωτότυπο design του αποτυπώνει τη διάθεση για εξερεύνηση και ψυχαγωγία σε ένα περιβάλλον που αποτελεί το στοιχείο του.

«Εκεί που οι άλλοι δοκιμάζουν είναι το σπίτι μας»

Μάλιστα, το κεντρικό μήνυμα της παρουσίας του XC40 «Εκεί που οι άλλοι δοκιμάζουν είναι το σπίτι μας», συμπυκνώνει το χαρακτήρα του premium SUV της Volvo, καθώς ενσωματώνει στο DNA του, την παραδοσιακή αξιοπιστία της μάρκας , αλλά και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και όλη την τεχνογνωσία της σουηδικής εταιρείας στα συστήματα τετρακίνησης. Στις AWD εκδόσεις του, με κινητήρες diesel D3 και D4 και με τον βενζινοκινητήρα T5, το XC40 συνδυάζει την ευελιξία του αστικού SUV με εξαιρετικές ικανότητες κίνησης σε απαιτητικά περιβάλλοντα. Η σουηδική εμπειρία κίνησης σε συνθήκες χιονιού και πάγου καθιστά το XC40 την προφανή επιλογή για όποιον θέλει ένα SUV ικανό να αντεπεξέρχεται στα δύσκολα.

Είναι ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στο δρόμο

Να σημειωθεί πως το XC40 είναι ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στο δρόμο, μαζί με όλα τα μοντέλα των Σειρών 60 και 90, που πέτυχαν κορυφαίες επιδόσεις στις δοκιμές του ανεξάρτητου οργανισμού. Το 2018, οι δοκιμές του EuroNCAP είναι οι πιο δύσκολες που έγιναν ποτέ, με νέες και περισσότερο απαιτητικές δοκιμασίες όσον αφορά τις τεχνολογίες ασφαλείας, όπως η ανίχνευση ποδηλάτη με αυτόματο φρενάρισμα και τα συστήματα διατήρησης λωρίδας εκτάκτου ανάγκης. Συνολικά, το νέο Volvo XC40 έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε όλα τα αυτοκίνητα που δοκιμάστηκαν υπό το νέο καθεστώς.

Κατακτά μια από τις 5 υψηλότερες βαθμολογίες

Υπενθυμίζεται  ότι, με τους 97 βαθμούς που απέσπασε στη δοκιμή για την προστασία των ενήλικων επιβατών, το compact premium SUV της Volvo κατακτά μια από τις 5 υψηλότερες βαθμολογίες για τη συγκεκριμένη κατηγορία στις δοκιμές των τριών τελευταίων χρόνων. Πλέον ,τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την ηγετική θέση της Volvo στον τομέα της ασφάλειας. Στο σύνολό τους, τα αυτοκίνητα που διαθέτει σήμερα η σουηδική εταιρεία στην αγορά έχουν λάβει πέντε αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP. Την περασμένη χρόνια, το Volvo XC60 συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία που σημειώθηκε ποτέ στις δοκιμές του EuroNCAP. Ανάλογη διάκριση απέσπασε και το XC90 το 2015.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα