Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

VWe-UP-ΔΑΑ : «Πράσινο» αποτύπωμα

Για τον «Πράσινο Χάρτη» του αεροδρομίου, όπως αυτός εκφράζεται μέσα από την προστασία του περιβάλλοντος και τις σωστές χρήσης ενέργειας, μίλησε   ο διευθυντής της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος του ΔΑΑ Michael O’Connor, στην ειδική εκδήλωση που προηγήθηκε της παράδοσης του αυτοκινήτου στη νικήτρια Αρμονία Αντωναράκη. «Ο ΔΑΑ έχει καταφέρει να μειώσει θεαματικά το οικολογικό αποτύπωμά του και αποτελεί ηγετικό μέλος της οικογένειας των ευρωπαϊκών αεροδρομίων που, παράλληλα με το έργο τους ως μοχλών οικονομικής ανάπτυξης, αποδεικνύουν με απτό τρόπο και την ισχυρή περιβαλλοντική δέσμευσή τους», είπε την Δευτέρα 1 Ιουλίου, ο κ. O’Connor, στην εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 18 χρόνων λειτουργίας, παρουσία του διευθυντή Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Volkswagen Θανάση Κονιστή, και της διευθύντριας Επικοινωνίας   του ΔΑΑ, Ιωάννας Παπαδοπούλου.

Έρευνες και  λύσεις που προτείνει η Volkswagen

Στη δική του τοποθέτηση ο κ. Κονιστής, αναφέρθηκε στο ρόλο της αυτοκινητοβιομηχανίας και των μεταφορών στη βιώσιμη κινητικότητα. Μάλιστα, έδωσε ένα στίγμα της έρευνας και των λύσεων που προτείνει η Volkswagen για την ηλεκτροκίνηση    και το λόγο επιλογής του e-up! ως επάθλου του διαγωνισμού. Συνεχίζοντας,  ο διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Volkswagen, έδωσε ένα στίγμα της έρευνας και των λύσεων που προτείνει η Volkswagen για την ηλεκτροκίνηση ενώ σημείωσε την ευτυχή συγκυρία, το e-up! να καταλήγει σε μία συμμετοχή με προέλευση από τη Ρόδο, ένα νησί-πρότυπο για την ηλεκτροκίνηση, σημειώνοντας πως «Μια ιδιωτική εταιρία στη Ρόδο, μέλος του δικτύου εμπόρων Volkswagen, είναι η πρώτη στην Ελλάδα που διαθέτει το concept του Car Sharing ηλεκτρικών οχημάτων με 10 e-Golf και 15 σημεία φόρτισης, τα 9 ήδη σε λειτουργία, για φόρτιση 18 οχημάτων»

Ο ΔΑΑ διακρίνεται για το «πράσινο» περιβαλλοντικό του αποτύπωμα

Η επιλογή του ηλεκτρικού e-up! κάθε άλλο παρά τυχαία, καθώς ο ΔΑΑ διακρίνεται για το «πράσινο» περιβαλλοντικό του αποτύπωμα, με συνεχείς προσπάθειες από την ίδρυσή του για την ποιότητα του αέρα, του νερού, το θόρυβο, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την ανακύκλωση και τη σωστή χρήση της ενέργειας. Ο διαγωνισμός «έτρεξε» στη σελίδα του ΔΑΑ στο Facebook από τις 28 Μαρτίου 2019, επίσημη ημέρα γενεθλίων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η παράδοση του αυτοκινήτου,  στην τυχερή κάτοικο Ρόδου – και κάτοχο πλέον του αυτοκινήτου, που   κέρδισε στο διαγωνισμό που «έτρεξε» ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, με αφορμή τη συμπλήρωση 18 χρόνων λειτουργίας,  έγινε στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου του αεροδρομίου

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα