Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

WIND : Αυξήθηκε η κίνηση δεδομένων στο 4G & 4G+

Σημαντική αύξηση σημείωσε και φέτος τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. η κίνηση δεδομένων στο Δίκτυο 4G και 4G+ της Wind με τον διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων Γιώργο Τσαπρούνη.

Ειδικότερα, οι συνδρομητές της εταιρίας , αξιοποίησαν τα πλεονεκτήματα του δικτύου και εκτόξευσαν την επικοινωνία μέσω κινητού τηλεφώνου, καθώς στo διάστημα από 23/12/2018  – 1/1/2019 η κίνηση του Δικτύου 4G/4G+ της Wind   σημείωσε αύξηση της τάξεως του 80%.

Αύξηση 50% σε σχέση με πέρσι

Ο όγκος δεδομένων άγγιξε τα 800 ΤΒ σημειώνοντας αύξηση 50% σε σχέση με πέρσι. Συγκεκριμένα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς ο όγκος δεδομένων την πρώτη μέρα του χρόνου ξεπέρασε τα 85 ΤΒ  ενώ σημείωσε αύξηση της τάξης του 50% σε σχέση με πέρσι. Πιο αναλυτικά οι νομοί που παρουσίασαν τη μεγαλύτερη αύξηση όγκου δεδομένων ήταν ο νομός Ευρυτανίας (>400%), Ημαθίας (>200%), Γρεβενών (>200%) και Τρικάλων (>100%).

Κυρίαρχος  αναδείχθηκε το Facebook

Απόλυτος   κυρίαρχος στη χρήση Mobile Data αναδείχθηκε το Facebook το οποίο αποτέλεσε το 30% της συνολικής κίνησης data και ακολούθησε το YouTube με 23%. Οι γιορτινές ημέρες καταγράφηκαν βεβαίως και στο Instagram που ήρθε στην 3η θέση ενώ λιγότερη κίνηση είχαν το Twitter και το Νetflix. Το δίκτυο 4G/4G+ της WIND ανταποκρίνεται απόλυτα στην εκρηκτική αύξηση της ζήτησης στην εορταστική περίοδο με το εξειδικευμένο προσωπικό να παρακολουθεί σε 24ωρη βάση το ενιαίο δίκτυο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας μέσα από τα συστήματα του Εθνικού Κέντρου Διαχείρισης.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα