Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

«Η Cappella Diacono στην Αθήνα»

Η Πρεσβεία της Μάλτας στην Αθήνα διοργανώνει δύο ειδικές πολιτιστικές εκδηλώσεις με πρωτοβουλία του Τμήματος Πολιτιστικής Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών και Προώθησης του Εμπορίου της Μάλτας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας.

Carlo DiaconoΣύμφωνα με τον Εξοχότατο Πρέσβη της Μάλτας στην Ελλάδα, κ. Joseph Cuschieri (Τζόζεφ Κουσκίρι), πρόκειται για μια ιδιαίτερη ευκαιρία η οποία σηματοδοτεί και γιορτάζει τις εξαιρετικές σχέσεις, που διατηρούν οι δύο χώρες μεταξύ τους σε πολλούς τομείς.

Τις εκδηλώσεις θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εξωτερικών και Προώθησης του Εμπορίου της Μάλτας κ. Carmelo Abela, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Κατρούγκαλος και η Υπουργός Πολιτισμού κα Μυρσίνη Ζορμπά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Κυριακή 19 Μαΐου  στις 11.00

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Καθολικών Αθηνών, στον Ι. Καθεδρικό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου (Πανεπιστημίου 24 και Ομήρου) προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Καθολικών Αθηνών π. Σεβαστιανού Ροσσολάτου και συλλειτουργούντος του Σεβασμιότατου Αποστολικού Νουντσίου στην Ελλάδα π. Savio Hon Tai-Fai.

H Cappella Diacono-Malta θα ψάλει το έργο “Messa in Mib”, μία από τις σημαντικότερες συνθέσεις λειτουργικής μουσικής του Μαλτέζου μαέστρου Carlo Diacono, για ορχήστρα, χορωδία και σολίστες, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Raymond Sciberras F.L.C.M.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 στις 19.00

Κονσέρτο Μαλτέζικης Εκκλησιαστικής Μουσικής από την Ορχήστρα και τη Χορωδία  Cappella Diacono-Malta, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Raymond Sciberras F.L.C.M., στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα «Nίκος Σκαλκώτας» . Είσοδος ελεύθερη με  προμήθεια δελτίων εισόδου με σειρά προτεραιότητας από την Πρεσβεία της Μάλτας (Βασ. Σοφίας 96) ή την Φιλανθρωπική Οργάνωση Κάριτας Αθήνας (Ομήρου 9).  Κρατήσεις: 210 7785138, 210 7785235 ή 210 3626186 (Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 – 15:00).

Ευγενικές δωρεές υπέρ της Κάριτας Αθήνας θα γίνουν δεκτές στην είσοδο.

Κύριος χορηγός και των δύο εκδηλώσεων: “Malta Ship Registry”.

 

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα