Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΚΕΔΕ : Όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε

Την προτροπή ότι το 2018 θα είναι περισσότερο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο για όλους , εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης., επισημαίνοντας πως με   την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπό μας θα οδηγούνται τα βήματά μας στο φως της δημιουργίας. « Ας είναι η χρονιά που θα επιστρέψει το χαμόγελο στο πρόσωπό μας και η αισιοδοξία στις καρδιές μας.», είπε την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίουο κ. Πατούλης , παρουσία του υπουργού   Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνου Γαβρόγλου , αν. υπουργού για Ευρωπαικές Υποθέσεις Γιώργου Κατρούγκαλου, της πρώην   υπουργού Άννας Διαμαντοπούλου, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και του γενικού διευθυντή Κώστα Δήμτσα, στην καθιερωμένη τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας .

Ολοκληρώνοντας, ο επικεφαλής της ΚΕΔΕ τόνισε  :«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού διατηρεί άριστες σχέσεις με την εκκλησία και έχει καλλιεργήσει μία συνεργασία η οποία αποδίδει καρπούς και έχει ωφέλιμα αποτελέσματα για δεκάδες συμπολίτες μας οι οποίοι δοκιμάζονται τα τελευταία χρόνια από την κρίση. Όλοι μαζί ενωμένοι με κοινωνική αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται, ομοψυχία και ισχυρή θέληση θα τα καταφέρουμε. Καλή χρονιά σε όλους».

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Θρόνου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών παραβρέθηκαν επίσης οι δύο αντιπρόεδροι της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης και Ιωάννης Καραγιάννης, μέλη της κυβέρνησης, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, της ιεραρχικής και της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα