Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Μητσοτάκης: Η επίθεση στο εισόδημα των Ελλήνων είναι σήμερα πιο βίαιη από ποτέ

To πολιτικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η ΝΔ από εδώ και στο εξής, περιέγραψε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης με τους τομεάρχες της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, προετοιμάζοντας έτσι και τον κομματικό μηχανισμό για την παρουσία του στη φετινή 82η ΔΕΘ.

Η επίθεση στο εισόδημα των Ελλήνων είναι σήμερα πιο βίαιη από ποτέ, επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε ότι μια μέση ελληνική οικογένεια θα πρέπει να καταβάλει 6.000 ευρώ μέχρι τα Χριστούγεννα. «Οι Έλληνες έχουν ξεπεράσει τα όρια της φορολογικής αντοχής τους, δεν πληρώνουν γιατί δεν έχουν να πληρώσουν», συνέχισε.

Ο κύριος Τσίπρας θα προσπαθήσει να ωραιοποιήσει την εικόνα, επιχειρώντας να ξεγελάσει και πάλι τους Έλληνες στην επικείμενη ΔΕΘ, την ώρα που μέτρα ύψους 5,1 δισ. τα οποία έχουν συνυπογράψει Τσίπρας και Καμμένος, είναι προ των πυλών, είπε.

Ο κύριος Μητσοτάκης δήλωσε ακόμα ότι ως χώρα «προχωράμε αργά, με ρυθμούς ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που η απόσταση με την Ευρώπη μεγαλώνει και απομακρυνόμαστε σταθερά από τον ευρωπαϊκό πυρήνα».

«Η πραγματικότητα αλλάζει μόνο μέσα από μια πολιτική αλλαγή, την οποία το καθεστώς προσπαθεί να αποκρύψει με σενάρια συνομωσίας, όπως το σχέδιο εμπρησμών ή την δήθεν κατάργηση των Πανελλαδικών που οδήγησε στον διπλασιασμό τους, ένα σχέδιο που εντείνει την επιβάρυνση και των μαθητών και των οικογενειών τους», ανέφερε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να διαστρευλώσει την πραγματικότητα, «θα προσπαθήσουν να θριαμβολογήσουν για την προσέλκυση επενδύσεων που εμείς είχαμε δρομολογήσει».

«Εμείς στηρίζουμε ειλικρινά και έμπρακτα την ελληνική οικονομία», επισήμανε ο κύριος Μητσοτάκης σχολιάζοντας την επίσκεψη Μακρόν στην χώρα μας.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα