Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Πάτε τη χώρα στο πουθενά

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην παρέμβασή του στη Βουλή αρχικά καυτηρίασε την απουσία του Αλέξη Τσίπρα από την αίθουσα και στη συνέχεια έκανε λόγο για κυβέρνηση που «ασχημονεί και προσβάλλει την κοινωνία», με αφορμή το Προεδρικό Διάταγμα για τους σημαιοφόρους.

«Δεν πάτε τη χώρα μόνο πίσω, την πάτε στο πουθενά. Την πάτε για την ακρίβεια εκεί που δεν υπάρχουν κίνητρα για να γίνει κάποιος καλύτερος, εκεί που η προσπάθεια απαξιώνεται» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Το ότι σας ενοχλούν οι καλοί μαθητές το είδαμε από την αρχή, όταν ο τότε υπουργός Παιδείας είχε ανοίξει μέτωπο με την αριστεία» συνέχισε σε υψηλούς τόνους για το θέμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Έχετε βάλει αντίπαλό σας την Ελλάδα του καλύτερου» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, απαντώντας στην επιχειρηματολογία της κυβέρνησης ότι η σημαία στους σημαιοφόρους «προσφέρεται ως επιβράβευση και όχι ως κίνητρο»

Κλείνοντας ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε και στους Ανεξάρτητους Ελληνες: «Οι ΑΝΕΛ τι λένε για όλα αυτά; Βάζετε την καρέκλα πάνω από το φιλότιμο; Πού είναι ο κ. Καμμένος, να μας πει τη γνώμη του αν συμφωνεί με τα ωραία που κάνετε;».

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα