Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΟΠΑΠ FORWARD : Με 750 άμεσες και 5.000 έμμεσες θέσεις εργασίας

Στα εξαιρετικά αποτελέσματα του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward, εστίασε  ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ντάμιαν Κόουπ, στην ειδική εκδήλωση, όπου παρουσιάστηκαν   τα συνολικά αποτελέσματα που έχουν επιτύχει οι 40 εταιρείες που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα.

«Στον ΟΠΑΠ, πιστεύουμε ότι το μοναδικό αυτό πρόγραμμα όχι μόνο βοηθά τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, αλλά δημιουργεί συνολικά νέες προοπτικές για την ελληνική αγορά, καλύπτοντας δύο βασικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας: την ανάπτυξη και την απασχόληση», είπε την Τρίτη 11 Ιουνίου, ο κ. Κόουπ, στην ειδική εκδήλωση, που διοργάνωσαν ο ΟΠΑΠ και η Endeavor, εκφράζοντας την υπερηφάνεια του, καθώς από το 2016 μέχρι σήμερα, οι εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχουν καταφέρει να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους κατά 21% και να δημιουργήσουν περισσότερες από 750 άμεσες και 5.000 έμμεσες θέσεις εργασίας.

Στόχος να προσφέρει μια νέα, αναπτυξιακή πνοή στην ελληνική αγορά

Παίρνοντας τον λόγο, ο α’ αντιπρόεδρος του ΟΠΑΠ, Σπύρος Φωκάς, επισήμανε : «Το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward υλοποιείται με στόχο να προσφέρει μια νέα, αναπτυξιακή πνοή στην ελληνική αγορά. Με την εισαγωγή 10 νέων εταιρειών, το πρόγραμμα αριθμεί 50 δυναμικές επιχειρήσεις. Όλες διαθέτουν τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσουν στο κλάδο τους και ένα συγκεκριμένο όραμα για την επόμενη ημέρα – για το μέλλον που χτίζεται σήμερα, μέσα από την αξιοποίηση των ευκαιριών που ανοίγονται μπροστά μας». Σημειώνεται πως βραβεία παρέλαβαν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που ξεπέρασαν   κάθε προσδοκία με την επιτυχημένη πορεία που διέγραψαν, ενώ βραβεύθηκαν οι εταιρείες που είχαν την πιο ενεργή συμμετοχή στο πρόγραμμα. Οι επιχειρήσεις και οι κατηγορίες στις οποίες διακρίθηκαν, είναι για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, 2016-2018, νικήτρια εταιρεία, η Doctoranytime , 2017-2018 νικήτρια εταιρεία η Manifest, ταχύτερη ανάπτυξη πωλήσεων, 2016-2018 νικήτρια εταιρεία η Spotawheel 2017-2018 νικήτρια εταιρεία η e-fresh.

Βράβευσε, τον μέντορα που είχε την πιο ενεργή συμμετοχή στο πρόγραμμα

Επίσης κορυφαία εξαγωγική εταιρεία, 2016-2018 νικήτρια εταιρεία: Roussas, 2017-2018 νικήτρια εταιρεία η MedBest . Ενεργή συμμετοχή, 2016-2018 νικήτρια εταιρεία η   Anassa Organics, 2017-2018 νικήτρια εταιρεία Mandrekas, ενώ Επιχειρηματική Αριστεία , Νικήτρια εταιρεία η Dust&Cream Παράλληλα,ο ΟΠΑΠ βράβευσε, τον μέντορα που είχε την πιο ενεργή συμμετοχή στο πρόγραμμα, προσφέροντας τις περισσότερες ώρες συμβουλευτικών ωρών στις συμμετέχουσες εταιρείες από 2016 έως σήμερα. Το βραβείο «Κορυφαίος Μέντορας 2016-2018» απονεμήθηκε στον Chief Buyer της εταιρείας Σκλαβενίτης, Δημήτρη Ράμφο.  Την κατηγοριοποίηση των βραβείων και την ανάδειξη των τελικών νικητών επιμελήθηκε η ΕΥ Ελλάδος, ως ανεξάρτητος φορέας.

 Δυναμικές οι 10 νέες εταιρείες του προγράμματος

 Το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward» αριθμεί πλέον 50 εξωστρεφείς ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι 10 νέες εταιρείες, οι οποίες θα παρακολουθήσουν τον τρίτο κύκλο του προγράμματος, είναι το Τυροκομείο Κωσταρέλου, η Zakcret AE , η Funky Buddha, το ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε., η MLS Innovation Inc, η ΕΖΑ Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, η Agrino, η Eurochartiki, η Milkplan και η Κορωνάκης ΑΒΕΕ. Πρόκειται για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του εμπορίου, της εστίασης, της τεχνολογίας, της παραγωγής βιομηχανικών προϊόντων και ταχέως κινούμενων καταναλωτικών αγαθών.Όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του προγράμματος «ΟΠΑΠ Forward» λαμβάνουν εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη υποστήριξη, αλλά και πρόσβαση σε ένα δίκτυο υψηλόβαθμων στελεχών της αγοράς, που τις βοηθούν να ξεπεράσουν τυχόν εμπόδια και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και να εξελιχθούν σε μεγάλες και επιτυχημένες επιχειρήσεις που καινοτομούν, εξάγουν και αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο τους.


Ιδρύθηκε το 1958,  και διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του. Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα