Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ : Στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Το χρέος και την υποχρέωσή της Παπαστράτος να βγαίνει μπροστά και να δημιουργεί δυνατότητες έτσι ώστε να πολλαπλασιάζεται το καλό και να παίρνει μαζί του   όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται, εξέφρασε ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Χρήστος Χαρπαντίδης, παραλαμβάνοντας την κορυφαία διάκριση της διοργάνωσης, «Επιχείρηση της Χρονιάς».«Πραγματικοί πρωταγωνιστές για τη βράβευση της Παπαστράτος ως Επιχείρηση της Χρονιάς είναι οι 1.420 συνάδελφοί μου, οι οποίοι με τη δουλειά τους, με την αφοσίωση, με την τόλμη τους, υπογράφουν αυτή την ιδιαίτερα σημαντική διάκριση και εμένα μου δίνουν το προνόμιο να έρχομαι εδώ εκ μέρους τους να παραλάβω αυτό το βραβείο», είπε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, ο κ. Χαρπαντίδης, παρουσία του εκδότη – διευθυντή της Direction Business Network, Ευάγγελου Παπαλιού

Ευθύνη του ρόλου  ως κοινωνικός και επιχειρηματικός ηγέτης

Ολοκληρώνοντας, ο πρόεδρος της Παπαστράτος, επισήμανε πως «Έχουμε την ευθύνη του ρόλου μας ως κοινωνικού και επιχειρηματικού ηγέτη. Δεν θα περιμένουμε τον κόσμο να αλλάξει για να προχωρήσουμε μπροστά, έχουμε αποφασίσει να τον αλλάξουμε μαζί και θα παρασύρουμε όσους περισσότερους μπορούμε μαζί μας, έτσι ώστε να συνεχίσουμε για ένα καλύτερο μέλλον» Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Παπαλιός, ο οποίος τόνισε πως «όλες οι επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν αλλά και όλες όσες αναφέρονται στην έκδοση Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας, αποτελούν το σήμερα και το αύριο του ελληνικού επιχειρείν. Με τα επιτεύγματά τους δείχνουν πως όποια κι αν είναι η κυβέρνηση μετά την 7η Ιουλίου, θα πρέπει να έχει σαν Νο 1 προτεραιότητά της την επιχειρηματικότητα».

Υποψήφιες ήταν 20 από τις πιο σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις

Πιο αναλυτικά, στην κορυφαία διάκριση της διοργάνωσης, Επιχείρηση της Χρονιάς, αναδείχθηκε η Παπαστράτος, μετά από ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά, μεταξύ 7.500 υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις. Υποψήφιες ήταν 20 από τις πιο σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις με θετική πορεία και δυναμικές κινήσεις ανάπτυξης, που προέκυψαν μετά από διαδικασία προεπιλογής, στην οποία προχώρησε η ειδική επιτροπή βραβεύσεων της διοργάνωσης. Σημειώνεται πως τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις που περιλαμβάνονται στην έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας της Direction Βusiness Network», που μόλις κυκλοφόρησε.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα