Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ : Διατηρεί σταθερή την αναπτυξιακή πορεία του κύκλου εργασιών της

Στα 14,4 εκατ. ευρώ, ανήλθε το σύνολο των πωλήσεων της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ, το πρώτο εξάμηνο του 2019, έναντι 12 εκατ. ευρώ που κατέγραψε την αντίστοιχη περίοδο του 2018, καταγράφοντας σημαντική ανάπτυξη του κύκλου εργασιών κατά 20%

«Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με αύξηση των πωλήσεων και των εξαγωγών,  διατηρώντας σταθερή την αναπτυξιακή πορεία του κύκλου εργασιών μας τα τελευταία χρόνια»,δήλωσε την Τρίτη 16 Ιουλίου, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας  Μιχάλης Παναγής, σημειώνοντας πως «Η στόχευση στην επέκταση των εξαγωγών, στην παραγωγή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων, η εξωστρέφεια αλλά και οι συνεργασίες μας με σημαντικές πολυεθνικές εταιρείες, αποτελούν βασικούς πυλώνες της στρατηγικής μας για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Το 2019 θα αποτελέσει ακόμη μία χρονιά ανάπτυξης και καλών επιδόσεων

Είμαστε αισιόδοξοι ότι το 2019 θα αποτελέσει ακόμη μία χρονιά ανάπτυξης και καλών επιδόσεων, σε όλους τους τομείς δραστηριότητας της Παπουτσάνης». Πιο αναλυτικά, η ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της Παπουτσάνης οφείλεται, κατά κύριο λόγο,   στη διεύρυνση των συνεργασιών της ελληνικής σαπωνοποιίας με πολυεθνικές εταιρίες, στην ανάπτυξη της κατηγορίας των ξενοδοχειακών προϊόντων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και στην ανάπτυξη των επωνύμων προϊόντων. Θετική επίδραση είχε και η αύξηση των πωλήσεων στην κατηγορία των ειδικών σαπωνομαζών, πρώτης ύλης για την παραγωγή στερεού σαπουνιού, που διοχετεύεται σε αγορές του εξωτερικού.

Κατέγραψε  αύξηση 37%  σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο

Συγκεκριμένα, οι εξαγωγές της εταιρίας ανήλθαν σε 6,7 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2019, που αντιστοιχεί στο 47% του κύκλου εργασιών της εταιρίας και καταγράφοντας αύξηση 37% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Το 19% του συνολικού κύκλου εργασιών προέρχεται από πωλήσεις επωνύμων προϊόντων της Παπουτσάνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το 36% από πωλήσεις προς τη ξενοδοχειακή αγορά, το 30% από παραγωγές προϊόντων για τρίτους και το 15% από βιομηχανικές πωλήσεις σαπωνομαζών.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα