Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

«Στην πιο σκοτεινή γωνιά» – της Ελίζαμπεθ Χέινς

Υπάρχουν φόβοι και φόβοι. Τρόμος που γεννιέται από μια απτή απειλή και υπερδιέγερση που δημιουργεί ένας κίνδυνος που αρχικά δεν βλέπεις, αλλά τελικά σε ζώνει από παντού.

Η Κάθριν απόλαυσε την εργένικη ζωή για αρκετό καιρό, ώστε να ξέρει ότι ήρθε η ώρα να μην είναι πια μόνη μόλις τον αντίκρισε για πρώτη φορά. Πανέμορφος, χαρισματικός και αυθόρμητος, ο Λη μοιάζει πολύ καλός για να είναι αληθινός. Και οι φίλες της συμφωνούν απόλυτα, καθώς καθεμιά με τη σειρά της πέφτει θύμα της γοητείας του. Η ασταθής συμπεριφορά του Λη και ο έλεγχος που ασκεί στην Κάθριν την κάνουν να αισθάνεται όλο και περισσότερο απομονωμένη. Οδηγείται στην πιο σκοτεινή γωνιά του κόσμου της, δεν εμπιστεύεται κανέναν, σχεδιάζει σχολαστικά τη διαφυγή της. Ο αγώνας της θα στεφθεί με επιτυχία, όμως έναντι ποιου τιμήματος και με τι κόστος ακριβώς;

JJJJJJJJJJJJJJ

Τέσσερα χρόνια μετά, και παλεύοντας να ξεπεράσει τους δαίμονες της, η Κάθριν έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή, μια καθημερινότητα που μπορεί να προβληματίζει τον περίγυρο της, αλλά ανακουφίζει έστω και πρόσκαιρα σε καθημερινή βάση την ίδια και τολμάει να σκεφτεί ότι μπορεί να είναι ασφαλής και τίποτα δεν μπορεί να τη βλάψει. Η σχέση της με τον νέο της γείτονα την οδηγεί σε γενναίες αποφάσεις που την φέρουν πρόσωπο με πρόσωπο, όχι μόνο με τη βοήθεια που τόσο πολύ χρειάζεται και για μεγάλο χρονικό διάστημα αρνιόταν στον εαυτό της, αλλά και με τις εκκρεμότητες από το παρελθόν που δίστασε να αντιμετωπίσει γκρεμίζοντας μέσα της κάθε συναίσθημα απέναντι στους άλλους εκτός από τον ατέρμονο φόβο. Μέχρι τη στιγμή που ένα τηλεφώνημα θα τα αλλάξει όλα ξανά.

Εκείνη όμως δεν είναι πια η ίδια και παρότι δεν είναι έτοιμη, είναι αποφασισμένη να δώσει την τελική μάχη. Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα γεμάτο αγωνία, μια εξαιρετικά πειστική απεικόνιση της ιδεοληψίας που θα ενθουσιάσει κάθε αναγνώστη. Όπως έγραψε και το πρακτορείο Associated Press «ένα ψυχολογικό θρίλερ που αιχμαλωτίζει… Η Χέινς βάζει τον αναγνώστη στο μυαλό της (ηρωίδας της) και το αποτέλεσμα είναι μια βλοσυρή, σκοτεινή και εξαιρετικά δύσκολη ιστορία. Το αισθήματα της μοναξιάς και της ανικανότητας ξεχειλίζουν από κάθε σελίδα… Ένα συναρπαστικό ντεμπούτο».

Συντάκτης

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα