Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

Το ΥΠΕΞ επιβεβαιώνει το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Βραδυνής της Κυριακής» για το σκάνδαλο με το ελληνικό γιαούρτι στην Ιαπωνία

Το δημοσίευμα της «Βραδυνής της Κυριακής» αποκαλύπτει πως Έλληνας πρέσβης στο Τόκιο εκχώρησε, με ψεύτικο πιστοποιητικό, ελληνικό εμπορικό σήμα σε ιαπωνική εταιρία. Μάλιστα η «Βραδυνή της Κυριακής» φιλοξενεί αποκλειστική δήλωση του υπουργού Μάκη Βορίδη στην εφημερίδα ο οποίος τονίζει: «Είναι απολύτως παράνοµο. Θα κινηθούµε νοµικά»

Με ανακοίνωση του το Υπουργείο παραδέχεται ότι η υπόθεση «τελεί εν γνώσει του Υπουργείου Εξωτερικών» και προσθέτει:

«Ως επισημάνθηκε και από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μ. Βορίδη, αλλά και ως προκύπτει από το ίδιο το εν λόγω δημοσίευμα, το ελληνικό Δημόσιο έχει ήδη κινηθεί νομικά,  δια μέσου νομικού εκπροσώπου του στην Ιαπωνία. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και παρακολουθείται στενά».

«Το Υπουργείο Εξωτερικών θα συνεχίσει να προβαίνει σε όλες τις δέουσες ενέργειες, τόσο στην Ιαπωνία, όσο και στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προς υπεράσπιση και προάσπιση της πάσης φύσεως οικονομικών και εμπορικών συμφερόντων της χώρας διεθνώς, καθώς και υπέρ της εξωστρεφούς ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα