Από βέβαιο θάνατο γλίτωσε ένα 13χρονο κορίτσι από το Ίγκλγουντ του Ιλινόις καθώς δέχθηκε επίθεση από δυο σκυλιά ράτσας πίτμπουλ έξω από το σπίτι της και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Τα άγρια σκυλία της επιτέθηκαν με τέτοια μανία που όλοι κάνουν λόγο για θαύμα που κατάφερε να ξεφύγει και να σώσει τη ζωή της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Τζανάιλα Γουάιζ πήγε να βλάλει έξω τα σκουπίδια, με αποτέλεσμα να την αντιληφθούν τα πίτμπουλ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, φαίνεται ότι το κορίτσι ωστόσο έκανε κάποιο θόρυβο και τα σκυλιά διπλανού γκαράζ βγήκαν έξω να δουν τι συμβαίνει.

Το κορίτσι ανέφερε ότι στην προσπάθειά της να τρέξει και να τα αποφύγει, γλίστρησε και έπεσε κάτω, με τα σκυλιά να τη δαγκώνουν τόσο στα πόδια όσο και στο πρόσωπο.

Χαρακτηριστικό της επικινδυνότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως ο ιδιοκτήτης των σκυλιών -που έσπευσε να δει τι συμβαίνει- χρειάστηκε να πυροβολήσει με όπλο το οποίο κατείχε νόμιμα και να σκοτώσει το ένα εξ αυτών, ούτως ώστε να μπόρεσε το κορίτσι να διαφύγει τον κίνδυνο.

Η μητέρα της τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και της έγιναν αρκετά ράμματα.Η ίδια πάντως δείχνει να έχει θετική διάθεση, καθώς εκτιμά ότι γλίτωσε τα πολύ χειρότερα.