23 ώρες το 24ωρο θα προβάλλεται το ελληνικό «Big Brother» | 1 6

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη και την προβολή του Big Brother στον  ΣΚΑΪ. Μέσω της υβριδικής τηλεόρασης, οι τηλεθεατές μάλιστα θα μπορούν να παρακολουθούν τον αγαπημένο τους reality, 23 ώρες το 24ωρο.

Αυτό θα συμβεί μέσω της διαδραστικής (υβριδικής) τηλεόρασης που είναι ελεύθερη για όλους, αρκεί να υπάρχει στο σπίτι Smart TV. Για να παρακολουθήσει κανείς το πρόγραμμα, θα είναι αρκετό να πατήσει το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ. 

Η πρε­μιέρα του ριάλιτι αναμένεται το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Κι αυτό γιατί τότε ευελπιστούν ότι ένα πιθανό δεύτερο κύμα κόρωνοϊόύ δεν θα έχει ξεκινήσει ακόμη. Οι παίκτες βέβαια θα έχουν κλει­στεί από πολύ νωρίτερα σε κάποιο ξενοδοχείο.

Αυτό που δεν πρόκειται να αλλάξει είναι το σπίτι του «Big Brother», το οποίο είναι ήδη έτοιμο και περιμένει τους παίκτες. Βρίσκεται στο Κορωπί και διαθέτει μέχρι και πισίνα 12 μέτρων. Στα 700 τ.μ. που θα έχουν στη διάθεση τους οι συμμετέχοντες, έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα, τα οποία θα καταγράφουν και την παραμικρή κίνηση τους

Η διαδραστική τηλεόραση στον ΣΚΑΪ, δεν θα αφορά μόνο το reality, αλλά και όλο το πρόγραμμα του σταθμού, με την προϋπόθεση να είναι η Smart TV συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Για παράδειγμα από μεθαύριο, Σάββατο 8 Αυγούστου, οι δραματική τηλεοπτική σειρά «8 Λέξεις» θα προβάλλονται και από την υβριδική τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τον ίδιο πάντα τρόπο.

Για δύο εβδομάδες, θα προβληθούν οι τηλεταινίες της σειράς με τις κορυφαίες στιγμές του πρώτου κύκλου πριν μεταδοθούν στην τηλεόραση, καθώς και backstage υλικό από τα νέα επεισόδια.