25η Μαρτίου: Σημαιοστολίστηκαν οι δρόμοι της Αθήνας (pics)

Σημαιοστολίστηκαν οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας, ενόψει της 25ης Μαρτίου.

Η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί παρουσία ξένων ηγετών και προσωπικοτήτων με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την επανάσταση του 1821.

Ο πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μιχαήλ Μισούστιν θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 24 Μαρτίου με την ευκαιρία του διήμερου εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Ο κ. Μισούστιν θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 24 Μαρτίου με αντικείμενο τις διμερείς σχέσεις και θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα.

Το παρών θα δώσουν και οι Εμανουέλ Μακρόν, πρίγκιπας Κάρολος

Εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες της πανδημίας, το παρών θα δώσουν και ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, όπως και ο διάδοχος του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου, πρίγκιπας Κάρολος.

Λόγω της παρουσίας των επισήμων στην παρέλαση στη «σκιά» της πανδημίας, θα «ασποστειρωθούν» οι δρόμοι μπροστά από Βουλή αλλά και όλοι οι κάθετοι δρόμοι για πεζούς και αυτοκίνητα.

Παράλληλα, ιδιαίτερα αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας με ελεύθερους σκοπευτές στα ψηλά κτήρια, ελικόπτερα και drone, αστυνομικούς ελέγχους περιμετρικά, κλειστούς σταθμούς του μετρό και ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για την αποφυγή ακτιβιστικών ενεργειών.