25η Μαρτίου: Σοκολατένιοι λαγοί ντύνονται... τσολιάδες (pics)

Από την Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου έχει ξεκινήσει η Σαρακοστή, η οποία θα τελειώσει την Κυριακή 2 Μαΐου, ημέρα του Πάσχα στην Ελλάδα.

Ενόψει της γιορτής της 25ης Μαρτίου, η οποία φέτος συνδυάζεται και με τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, ένα ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη έφτιαξε σοκολατένιους λαγούς, οι οποίοι είναι ντυμένοι τσολιάδες.

Όπως μεταφέρει το voria.gr, πέρυσι κάποιοι λαγοί, πέραν των καθιερωμένων λαγών που διέθετε το κατάστημα του κ. Παπαδόπουλου είχαν ντυθεί γιατροί και με τη σύριγγα ανά χείρας ήταν ετοιμοπόλεμοι για να πατάξουν τον κορωνοϊό που είχε κάνει την εμφάνιση του στη χώρα μας στα τέλη του περασμένου Φλεβάρη.

Φέτος ο τσολιάς και η Αμαλία, υπόσχονται να γλυκάνουν τόσο τους μικρούς, όσο και τους μεγαλύτερους φίλους της σοκολάτας. Από σήμερα θα έχουν τη δυνατότητα όσοι το επιθυμούν να προμηθευτούν από το ζαχαροπλαστείο «Αβέρωφ» τα ιδιαίτερα λαγουδάκια που διατίθενται σε ένα μέγεθος.

Όσο για το αν η επιτυχία που είχαν πέρυσι οι λαγοί – γιατροί θα επαναληφθεί και φέτος με την επετειακή έκδοση, αυτό θα το καθορίσουν οι συνθήκες, η διάθεση των καταναλωτών και προπάντων των παιδιών που τις γιορτές έχουν πάντα την τιμητική τους.