Μια influencer που ασχολείται με τα ζητήματα απώλειας βάρους «άλλαξε» τον σύζυγο της για τον πολύ νεώτερο γιο του από τον οποίο σήμερα περιμένει παιδί. Μάλιστα όπως παραδέχεται η Μαρίνα Μπαλμάσεβα στην Daily Mail υπεβλήθη σε μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων (κοιλιοπλαστική, βλεφαροπλαστική και μπότοξ) προκειμένου να δείχνει πιο νέα στα μάτια του νέου της συντρόφου.

Φοβούμενη προφανώς το κάρμα η Ρωσίσα Μπαλμάσεβα αποκάλυψε επιπλέον στην βρετανική εφημερίδα ότι επέμεινε για την υπογραφή προγαμιαίου συμβόλαιου προκειμένου να εξασφαλίσει την διατήρηση άθικτης της περιουσίας της σε περίπτωση διαζυγίου από τον 21χρονο Βλαντιμίρ Σαβίριν.

Η Μαρίνα γνώρισε τον Βλαντιμίρ που αποκαλεί «τα πιο όμορφα μπλε μάτια σε ολόκληρο τον κόσμο», όταν εκείνος ήταν 7 ετών, και αυτή παντρεύτηκε τον πατέρα του Αλεξέι Σαβίριν, 45 ετών, ο οποίος σήμερα φροντίζει τα 5 υιοθετημένα παιδιά τους.  Ο τελευταίος την κατηγορεί πως «αποπλάνησε τον γιο του. Δεν είχε φιλενάδα πριν από εκείνη. Δεν ντράπηκαν να κάνουν σεξ ενώ ήμουν στο σπίτι. Θα συγχωρούσα την απιστία αν δεν ήταν με τον γιο μου. Έτρεχε στο κρεβάτι του γιου μου από το δωμάτιό μας ενώ εγώ κοιμόμουν. Μετά επέστρεφε και ξάπλωνε μαζί μου λες και δεν είχε συμβεί τίποτα».

Η Ρωσίδα blogger με το μισό εκατομμύριο ακολούθους απαντά πως η ζωή της μαζί του ήταν μια υποκρισία και υπερασπίζεται τις πράξεις της λέγοντας πως «αγαπώ και αγαπιέμαι»…  

Πηγή: dailymail.co.uk