Δεν υπάρχει γυναίκα επί γης που να μην θέλει να κρύψει μερικά χρόνια. Η νεανική εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις, αλλά δεν χρειάζεται να καταφύγετε στον πλαστικό χειρουργό για να την κατακτήσετε. Μπορείτε να την έχετε εύκολα και ανέξοδα με τους ακόλουθους τρόπους:

Χαρίστε το χαμόγελο σας

Σε μελέτη που έγινε πριν λίγα χρόνια οι ερευνητές ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να εκτιμήσουν την ηλικία διάφορων ατόμων βλέποντας τις φωτογραφίες τους. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα χαμογελαστά πρόσωπα ήταν αυτά που φάνηκαν νεότερα από την πραγματική ηλικία τους.

Προσοχή στα φρύδια σας

Καθώς μεγαλώνετε, τα γεμάτα και σωστά σχεδιασμένα φρύδια είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να δώσετε ένα σταθερό σχήμα στο πρόσωπο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα φρύδια χαρακτηρίζονται κάδρο των ματιών μας

Κρέμα χεριών για πάντα

Επειδή τα χέρια είναι ένα από τα πρώτα σημεία του σώματος που προδίδουν την ηλικία σας, μην αμελείτε να βάζετε καθημερινά μια κρέμα χεριών με δείκτη SPF για να τα διατηρείτε απαλά και χωρίς κηλίδες και πανάδες που τα κάνουν να δείχνουν γερασμένα.

Μην βάφεστε έντονα

Αποφύγετε το βαρύ μέικ απ που εισχωρεί στις ρυτίδες με αποτέλεσμα αυτές να φαίνονται πιο έντονα και προτιμήστε μια ελαφριά ενυδατική βάση και λίγο ρουζ σε ένα φυσικό χρώμα που θα σας κάνει να φαίνεστε φρέσκιες και αναψοκοκκινισμένες.

Γυμναστική 4 φορές την εβδομάδα

Η άσκηση δεν θα σας βοηθήσει μόνο να διατηρείτε το ιδανικό για εσάς βάρος αλλά επιπλέον θα σας επιτρέψει να έχετε τη σωστή στάση σώματος που είναι πολύ σημαντική για να δείχνει η φιγούρα σας νεανική.