Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

84η ΔΕΘ : Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται την ανάπλαση του εκθεσιακού της χώρου

Στο σημαντικό γεγονός, ότι ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε πέντε εμβληματικά έργα στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, και ένα από αυτά είναι η ανάπλαση του εκθεσιακού χώρου της ΔΕΘ, εστίασε   ο πρόεδρος της Έκθεσης Τάσος Τζήκας, εν όψει της 84ης ΔΕΘ, που θα ανοίξει τις πύλες της μεταξύ 7-15 Σεπτεμβρίου.

«Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται την ανάπλαση, είναι ένα πολύ σημαντικό έργο» είπε τον προηγούμενο μήνα μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ. Τζήκας, σημειώνοντας : «Το χωρικό σχέδιο που έχουμε υποβάλλει το 2018 αλλά το δουλεύουμε από το ΄13 που έγινε η ενοποίηση των δύο εταιρειών, ουσιαστικά προτείνει ένα νέο εκθεσιακό κέντρο στο κέντρο της πόλης, όπου στο μισό οικόπεδο των 165 στρεμμάτων θα αναπτυχθεί ένα εμβληματικό και βιοκλιματικό εκθεσιακό κέντρο και το υπόλοιπο 50% θα δοθεί για χρήση στην πόλη. Για το χωρικό σχέδιο που έχουμε καταθέσει έχει τελειώσει η διαβούλευση και περιμένουμε την τελική έγκριση».

Το αφιέρωμα «Digital Greece, θα στεγαστεί στο περίπτερο 12

Να σημειωθεί πως το αφιέρωμα «Digital Greece», μια πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της ΔΕΘ-Helexpo σε συνεργασία με τους Industry Disruptors-Game Changers, θα στεγαστεί στο περίπτερο 12 της 84ης ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, μέσα από μια διαδικασία διάδρασης, οι πολίτες θα έρχονται σε επαφή με τον οδικό χάρτη που περιγράφει τα βήματα, τις αρχές, το πλαίσιο και τις κατευθύνσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στο σύνολο της δημόσιας διοίκησης και θα γνωρίζουν τη νέα ψηφιακή πραγματικότητα που θα αλλάξει την εικόνα της χώρας και την καθημερινότητα των πολιτών. Ταυτόχρονα, startups και δομές υποστήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και φορείς χρηματοδότησης θα δώσουν το «παρών» στο Digital Greece ως εκθέτες,

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα