Γεωργιάδης: Με κοινή συναίνεση βρίσκουμε λύση για να μην χαθούν τα χρήματα και να τα λάβουν οι δικαιούχοι

Η τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη απέστειλε εξώδικο προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός ανέφερε: «Έλαβα προ ολίγου αυτό το εξώδικο από την Όλγα Γεροβασίλη, θα απαντήσω από το βήμα της Βουλής το απόγευμα».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφίες των σελίδων του εξώδικου.

Εξώδικα Γεροβασίλη σε Άδ. Γεωργιάδη, Γ. Κύρτσο και Γ. Κουρτάκη για «συκοφαντικές, αήθεις και ψευδείς δηλώσεις»

Εξώδικα σε Άδωνι Γεωργιάδη, Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προς Γιώργο Κύρτσο, Ευρωβουλευτή της ΝΔ και προς τον Γιάννη Κουρτάκη για τις «συκοφαντικές, αήθεις και ψευδείς δηλώσεις τους» σε βάρος της Όλγας Γεροβασίλη επιδόθηκαν προ ολίγου, «με επιφύλαξη για περαιτέρω ενέργειες κατά νόμο», όπως ανακοίνωσε η ίδια πριν από λίγο.

Για τον μεν Άδωνι Γεωργιάδη για δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, για τον δε Γιώργο Κύρτσο για αναρτήσεις του στο Twitter.

Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Κουρτάκη, το εξώδικο αφορά επίσης αναρτήσεις στο Twitter.

Σημειώνουμε πως η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, έχει επίσης αποστείλει εξώδικο και έχει υποβάλει μήνυση στην εφημερίδα Καθημερινή που αποκάλυψε τους ανατριχιαστικούς διαλόγους μεταξύ του τότε επικεφαλής της Πυροσβεστικής κ. Ματθαιόπολου και του πραγματογνώμονα για την πυρκαγιά στο Μάτι.