Να σχεδιάσουν το επόμενο ταξίδι τους και να επισκεφτούν τον αγαπημένο τους προορισμό, με τρεις νέες διαφορετικές πρωτοβουλίες που επιβραβεύουν και προσφέρουν ευελιξία και περισσότερες παροχές στους επιβάτες,  προτρέπει η Aegean με την  Manager Corporate Affairs Μαρίνα Σπυριδάκη.

Συγκεκριμένα, το ταξίδι, γίνεται πιο ευέλικτο από ποτέ, χωρίς χρεώσεις αλλαγής, καθώς τώρα, όποιο ναύλο κι αν επιλέξουν οι επιβάτες της Aegean, έχουν τη δυνατότητα για απεριόριστες αλλαγές, χωρίς rebooking fees για να σχεδιάσουν το επόμενο ταξίδι τους με μεγαλύτερη σιγουριά και ευελιξία.

Πιο αναλυτικά,  μια νέα προσφορά, επιπλέον των ναύλων Flex και Comfort Flex που ήδη παρέχουν αυτή τη δυνατότητα, και τα εισιτήρια της κατηγορίας Light, δίνουν τη δυνατότητα στους επιβάτες να αλλάξουν την ημερομηνία του εισιτηρίου τους, όσες φορές επιθυμούν χωρίς rebooking fees.

H προσφορά στο Light ναυλο ισχύει για κρατήσεις  μέχρι τις 8/11/2020 και για πτήσεις μέχρι τις 28/2/2021.

Σχεδιάζοντας τα επόμενα ταξίδια μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2021 κάθε μέλος Miles+Bonus μπορεί να αποκτήσει διπλά μίλια εξαργύρωσης και διπλά μίλια αναβάθμισης, μέσα από μία διαδικασία απλή όσο ένα κλικ.

Να σημειωθεί πως η Aegean  και η θυγατρική της, Olympic Air, μετέφεραν 15 εκατ. επιβάτες το 2019.

Είναι μέλος της μεγαλύτερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της Star  Alliace και βραβεύτηκε για ένατη συνεχή χρονιά και δέκατη φορά, τα τελευταία 11 χρόνια, ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για το 2019, από τα Skytrax World Airline Awards.