ΑΕΚ: Κοντά σε Τσίτσαν Στάνκοβιτς

Κοντά στην απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα Τσίτσαν Στάνκοβιτς είναι η ΑΕΚ.

Η «Ένωση» έχει ήδη συμφωνήσει με τον βασικό γκολκίπερ της Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, και βρίσκεται και στις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας και με την ομάδα του, για να τον φέρουν στην Αθήνα! 

Ο Στάνκοβιτς είναι ο βασικός γκολκίπερ της Σάλτσμπουργκ την τελευταία τριετία κι έκλεισε την φετινή σεζόν με 45 συμμετοχές συνολικά, από τις οποίες οι 6 ήταν στην φάση των ομίλων του Champions League. Ωστόσο στον σχεδιασμό της Σάλτσμπουργκ, πλέον έχει σειρά η προώθηση του Νίκο Μαντλ κι εδώ και μερικές εβδομάδες ο Στάνκοβιτς είναι στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Η υπόθεση δουλεύεται εδώ και περίπου 20 μέρες από πλευράς ΑΕΚ και πλέον είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της. 

Ο ύψους 1,87 τερματοφύλακας, είναι γεννημένος στην Βοσνία, αλλά έχει αυστριακή υπηκοότητα. Είναι 3 φορές διεθνής με την U21 της Αυστρίας κι έχει και 4 συμμετοχές με την Ανδρών. Η Σάλτσμπουργκ τον απέκτησε το 2014 μετά από δύο σεζόν που έδειξε τις ικανότητες του στην Γκρόντινγκ. Μετά από τρεις σεζόν που είχε σποραδικές συμμετοχές, στις τελευταίες τρεις, έγινε βασικός στην μόνιμη πρωταθλήτρια Αυστρίας, που φυσικά έχει και σημαντική παρουσίας στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Έχει αντίστοιχα 33, 38 και 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τις τελευταίες σεζόν. 

Πρόκειται φυσικά για μια πολύ σπουδαία κίνηση για την ΑΕΚ, που ετοιμάζεται να κλείσει ένα από τα πιο σημαντικά κενά στο ρόστερ της, με μια top επιλογή.