Πρωτοφανής είναι η προσφορά της αεροπορικής εταιρείας Wizz Air που προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια για απευθείας πτήσεις προς το Ντουμπάι από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με – μόλις – 0,19 ευρώ!

Σήμερα Δευτέρα 11 Ιανουαρίου είναι η τελευταία μέρα που μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί την προσφορά, με την ανακοίνωση της εταιρείας να αναφέρει:

«Τιμή άνευ επιστροφής, συμπεριλαμβανομένου του τέλους διαχείρισης. Περιλαμβάνεται μία μικρή αποσκευή (μέγ.: 40x30x20 εκ.). Οι τροχήλατες αποσκευές και κάθε αποσκευή που παραδίδεται στο check-in υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις. Ο αριθμός εισιτηρίων που αναγράφεται (2.021) με 0,19 EUR διατίθεται στις 10-11 Ιανουαρίου 2021 για επιλεγμένες πτήσεις από Αθήνα προς Άμπου Ντάμπι, από Θεσσαλονίκη προς Άμπου Ντάμπι και από Άμπου Ντάμπι προς Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, στην περίπτωση που αποτελεί δεύτερο τμήμα μιας πτήσης με επιστροφή.

Σε περίπτωση εισιτηρίων χωρίς επιστροφή από Άμπου Ντάμπι προς Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ή σε περίπτωση πτήσεων με επιστροφή όπου αυτό είναι το πρώτο τμήμα, ο ναύλος του εισιτηρίου αναγράφεται στο νόμισμα της χώρας αναχώρησης.

Η τιμή ισχύει μόνο για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του wizzair.com και μέσω της εφαρμογής WIZZ για κινητές συσκευές. Αυτή η προωθητική ενέργεια δεν ισχύει για ομαδικές κρατήσεις».

Όπως είναι προφανές, η είδηση έγινε viral με πολλούς να σχολιάζουν τον κίνδυνο που ελοχεύουν τα ταξίδια λόγω πανδημίας αλλά και παράλληλα για την… ευκαιρία που παρουσιάζεται για ταξίδι στον εξωτικό προορισμό μετά τα πάρτι της Πρωτοχρονιάς.