Αφροδίτη Μπάρμπα: Ξεσπά ο πατέρας κατά του Σεΐχη – « Θα καταστρέψω εσένα και το παιδί σου» της έλεγε

Το γνωστό μοντέλο που συμμετείχε στο GNTM Αφροδίτη Μπάρμπα ζητάει πραγματογνώμονα προκειμένου να εξεταστεί το τζιπ μέσα στο οποίο βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες. Υπενθυμίζεται πως το 31χρονο μοντέλο, Αφροδίτη Μπάρμπα, συνελήφθη στη Γλυφάδα, μετά τον τυχαίο έλεγχο αστυνομικών, οι οποίοι βρήκαν στο αυτοκίνητό της 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια. Το αίτημα κατέθεσαν στην ανακρίτρια οι συνήγοροι του μοντέλουΑνδρέας Θεοδωρόπουλος και Αικατερίνη Δήμου.

Οι δικηγόροι της Αφροδίτης Μπάρμπα ζητούν να εξεταστεί το τζιπ της, προκειμένου, όπως υποστηρίζουν, να διαπιστωθεί αν κάποιοι το παραβίασαν και έβαλαν κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού τα ναρκωτικά. Σε αυτό βασίζεται και η υπερασπιστική γραμμή του μοντέλου, καθώς η Αφροδίτη Μπάρμπα από τη σύλληψή της υποστηρίζει ότι «κάποιοι της φύτεψαν τα φιξάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητο».

Δεν είναι τυχαίο ότι οι δικηγόροι της δήλωσαν ότι η Αφροδίτη Μπάρμπα είναι αθώα και ότι δεχόταν απειλές εδώ και ενάμιση μήνα ότι θα καταστρέψουν εκείνη και το παιδί της, που είχε αποκτήσει από τον γάμο της με σεΐχη.

Η 31χρονη θα ισχυριστεί στην απολογία της ότι το αυτοκίνητό της ήταν ακινητοποιημένο για μια εβδομάδα στο σπίτι της στη Γλυφάδα και εκείνη έκανε διακοπές στην Ίο. Η Αφροδίτη Μπάρμπα απολογείται την Πέμπτη στον ανακριτή, καθώς συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών.