Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται σε έναν χωρισμό, με διαφορετικούς τρόπους. Κάποιοι μπλοκάρουν τον πρώην αγαπημένο τους σε κάθε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, ​​ενώ άλλοι προσπαθούν να τα ξαναβρούν, είτε με λουλούδια, δώρα και πράξεις μετάνοιας. Βέβαια, πάντα υπάρχει μια πιο …αδιάκριτη προσέγγιση επί του θέματος…

Για παράδειγμα, ένας άντρας στην Αυστραλία, ο οποίος γέμισε με αφίσες την πόλη Κερνς, όπου και διαμένει, ζητώντας από τους ανθρώπους να τηλεφωνούν στην πρώην του και να προσποιούνται πως είναι ο Τσουμπάκα, ο γνωστός μαλλιαρός κινηματογραφικός ήρωας από τον Πόλεμο των Άστρων.

Μάλιστα, έταζε και χρηματική αμοιβή, καθώς όποιος του έκανε την καλύτερη εντύπωση στην κραυγή «ΡΑΟΥΑΓΚΡΚΚΑΓΚΡ» (τη συνήθη κραυγή του Τσουμπάκα δηλαδή), θα κέρδιζε 100 δολάρια, στις 13 Αυγούστου!

Το θύμα της φάρσας, η Τζέσικα Λόγκαν, δήλωσε στο 9News: «Δεχόμουν τηλεφωνήματα σε πολύ περίεργες ώρες μέσα στη νύχτα, από τη μία μέχρι τις τέσσερις. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πραγματικά αστείο, όμως καθώς περνούσαν οι μέρες, οι κλήσεις γινόταν όλο και περισσότερες και άρχισαν να τρομάζουν το παιδί μου».

Οι πρώην της μαμάς δημιουργούν αφίσες που ζητούν από τους ανθρώπους να την αποκαλέσουν πλαστοπροσωπία Chewbaka

Αποφάσισε λοιπόν να απευθυνθεί στις τοπικές Αρχές, μη μπορώντας να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Έτσι το περασμένο Σάββατο (01/08), την κάλεσαν στο αστυνομικό τμήμα για να της πουν πως είχαν φτάσει στην λύση του «μυστηρίου».

Ο 32χρονος Τζον Άκμπερι, ο πρώην σύντροφος της Τζέσικα, κρυβόταν πίσω από αυτή την φαινομενικά αστεία, αλλά και ενοχλητική φάρσα. Ήθελε με αυτόν τον τρόπο να την εκδικηθεί που τον «παράτησε», όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς.

«Όταν τον γνώρισα, ήταν καλός και ευγενικός, ήταν κυριολεκτικά ένας άλλος άνθρωπος, μέχρι την ημέρα που τον έπιασα να μιλάει στο Facebook με άλλες γυναίκες και αυτό ήταν ο τέλος μας», συμπλήρωσε η Τζέσικα Λόγκαν.

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι φάρσες, ο Άκμπερι είχε παρκάρει ένα αμάξι πάνω στον κήπο του σπιτιού της Λόγκαν, με την ίδια να μη μπορεί να το μετακινήσει από εκεί. Όσον αφορά τον ίδιο, 250 ώρες κοινωνικής εργασίας που του επιβλήθηκαν σαν ποινή, ίσως τον βοηθήσουν να αντιμετωπίζει λ΄γο πιο …ψύχραιμα τα πράγματα στο μέλλον…