Η λίστα του Υπουργείου Παιδείας με τα κλειστά σχολεία και την αναστολή λειτουργίας τμημάτων και τάξεων ολοένα και μεγαλώνει, καθώς επιβεβαιώνονται νέα κρούσματα κορωνοϊού. Τα περισσότερα κλειστά σχολεία, καθώς και οι σχολικές μονάδες που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τμημάτων και τάξεων μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού, βρίσκονται στην Αττική.

Εν τω μεταξύ ξεκίνησαν από σήμερα, Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, τα μαθήματα τηλεδιδασκαλίας στα σχολεία-τα οποία είναι κλειστά λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού-σε μαθητές ή εκπαιδευτικούς-καθώς τα παιδιά δε μπορούν πλέον να χάσουν και άλλες πολύτιμες διδακτικές ώρες. Μάλιστα σήμερα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, παρακολούθησε το μάθημα που έγινε εξ΄ αποστάσεως σε σχολεία της Πέλλας. Τα απανωτά κρούσματα στα σχολεία και παράλληλα το κλείσιμο πάνω από 60 σχολείων ή τμημάτων σε ολόκληρη τη χώρα ανάγκασε το υπουργείο να ενεργοποιήσει τη σχετική νομοθεσία.

Αναλυτικά η λίστα με τα κλειστά σχολεία και τις σχολικές μονάδες που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τάξεων και τμημάτων, για την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου:

kleista-sxoleia-koronoios-tetarti-23-09.jpg