Αυτό είναι «το πιο όμορφο πρόσωπο του 2020»

Το 2020 έφυγε οριστικά από τις ζωές μας, αλλά υπάρχουν κάποια πρόσωπα που σημάδεψαν θετικά αυτή τη χρονιά. Ένα από αυτά είναι η πανέμορφη 19χρονη Ισραηλινή, η οποία αναδείχθηκε το ομορφότερο πρόσωπο του 2020 και όχι αδίκως καθώς η εμφάνιση της είναι άκρως εντυπωσιακή.

Το όνομά της είναι Γιαέλ Σέλμπια και ασχολείται με την ηθοποιία και το μοντελινγκ και κατάφερε να επικρατήσει ανάμεσα σε άλλες ς 99 διαγωνιζόμενες και να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Αξιοσημέιωτο είναι ότι η 19χρονη Σέλμπια κάνει την υποχρεωτική στρατιωτική της θητεία στην Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ, αλλά παίρνει συχνά άδειες λόγω της καριέρας της στο μόντελινγκ κι έχει εμφανιστεί σε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες όπως εκείνη για τη σειρά προϊντων μέικ-απ της Kιμ Καρντάσιαν, KKW Beauty, αλλά και εκείνη της ισραηλινής εταιρείας pret-a-porter Renuar. «Ποτέ δεν είχα έρθει πρώτη σε οτιδήποτε, είναι πολύ ωραίο», δήλωσε στο Channel 12 μετά τη βράβευσή της στο Λος Άντζελες.

«Το εκτιμώ από τα βάθη της καρδιάς μου», συμπλήρωσε σε ανάρτησή της στο Instagram ευχαριστώντας την TC Chandler και τους σχεδόν ένα εκατ. followers της.

Ετικέτες: