Αν θέλει να περιγράψει κανείς με μια λέξη το ρετιρέ της Αν Χαθαγουέι και του συζύγου της Άνταμ Σάλμαν στη Νέα Υόρκη μόνο αυτό αρμόζει: Εντυπωσιακό! 

Το σικάτο διαμέρισμα με τα δύο υπνοδωμάτια του ζευγαριού στην καρδιά της Νέας Υόρκης βγαίνει προς πώληση από τον Οίκο Sotheby’s αντί 3,2 εκατ. ευρώ. 

Το ζευγάρι είχε αγοράσει το εντυπωσιακό διαμέρισμα πριν από 4 χρόνια και το ανακαίνισε πλήρως. Από τα μεγάλα πλεονεκτήματά του το γεγονός ότι βρίσκεται μια ανάσα από το Central Park, αλλά και η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του καθώς διατηρεί κάποια από τα αρχικά στοιχεία του νεο-γεωργιανού κτιρίου, ψηλά ταβάνια, κλασικές νεοϋρκέζικες λεπτομέρειες αλλά και πολλά μοντέρνα στοιχεία που προστέθηκαν μετά την ανακαίνιση. 

Η πρόσβαση στο διαμέρισμα γίνεται μέσα από το δικό του, αποκλειστικής χρήσης ασανσέρ. Πέρα από τις δύο κρεβατοκάμαρες, το διαμέρισμα έχει μια άνετη κουζίνα, ευρύχωρη τραπεζαρία και ένα εξίσου άνετο σαλόνι κεντρικό στοιχείο του οποίου είναι το τζάκι με αιθανόλη.

Ενα ακόμη συν του η ευρύχωρη βεράντα με θέα σε όλα αυτά που αποτελούν τοπόσημα της Νέας Υόρκης. 

Η Αν Χάθαγουέι με τον σύζυγό της είχαν το διαμέρισμα αυτό σαν δεύτερη κατοικία, καθώς το κυρίως σπίτι τους βρίσκεται στην Καλιφόρνια το οποίο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που να παραπέμπει σε ελβετικό σαλέ. 

Αξίζει να σημειωθεί σε ότι αφορά στο σπίτι στην Καλιφόρνια, ότι διαθέτει και music room η έμπνευση για το οποίο προήλθε από το χώρο της μόδας! Οι βουργουνδί τόνοι εμπνεύστηκαν από το αγαπημένο Gucci μπλουζάκι της ηθοποιού, ενώ η περίφημη κίτρινη κάπα της Ριάνα στο Met Gala του 2015 ήταν η πηγή έμπνευσης για το χρυσό χρώμα των υφασμάτων και των χαλιών που έντυσαν το δωμάτιο. 

Η Χάθαγουέι, μιλώντας στο Architectural Digest ανέφερε ότι το  music room είναι από τα αγαπημένα της στο σπίτι προσθέτοντας ότι έχει τοποθετήσει σε αυτό και μια ντισκομπάλα των αρχών του 20ου αίωνα, ένα τουρκικό σπα, ένα πιάνο, ένα εντυπωσιακό Yves Klein Monogold τραπέζι και άνετα καθίσματα για τους καλεσμένους τους. «Αυτό το δωμάτιο το ονειρευόμασταν καιρό.

Ένα μέρος όπου μπορούμε να χαλαρώσουμε με ανθρώπους που αγαπάμε και οι μουσικοί φίλοι μας να παίξουν μουσική. Είναι η καρδιά του σπιτιού». Μια πληροφορία που δείχνει πόσο η Αν Χάθαγουέι και ο σύζυγός τους δίνουν προσοχή στη λεπτομέρεια και αντιλαμβάνονται τα σπίτια τους σαν πραγματικές εστίες. Κάτι που αντικατοπτρίζεται πλήρως και στο προς πώληση σπίτι τους στη Νέα Υόρκη. 

Το διαμέρισμα της Αν Χαθαγουέι στη Νέα Υόρκη

Η είσοδος του μοναδικού κτιρίου όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της Αν Χαθαγουέι:

Το ντελικάτο σαλόνι:

Η βεράντα, ανοιχτή τραπεζαρία:

Η εκπληκτικής αισθητικής κουζίνα: 

Η κεντρική κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος, με το μπάνιο της: 

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος: 

Πηγή: economistas.gr