Ο Μάικλ Κορς θέλει να προσέλθουν στις κάλπες όσο το δυνατόν περισσότεροι ψηφοφόροι στις αμερικανικές εκλογές.

Για τον λόγο αυτό ξεκίνησε την εκστρατεία «Your Voice Matters» που στοχεύει στην ενθάρρυνση της συμμετοχής των ψηφοφόρων στις προσεχείς προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, ο Κορς θα κυκλοφορήσει ένα ειδικό t-shirt, το Michael Michael Kors, στο οποίο αναγράφεται μπροστά η φράση «Your Voice Matters».

Η ίδια λέξη αναγράφεται και στο πουλόβερ από κασμίρι Michael Kors Collection, τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν στο NAACP – Legal Defense and Educational Fund, νομική υπηρεσία που μάχεται κατά της φυλετικής αδικίας.

«Το μεγαλύτερο δικαίωμα και προνόμιο των Αμερικανών είναι το δικαίωμα να ακούμε τις φωνές μας» δήλωσε ο Μάικλ Κορς.

Michael Kors Launches "Your Voice Matters" Campaign - Daily Front Row

«Η συμμετοχή στις εκλογές είναι ο απόλυτος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι η φωνή σας δεν θα χαθεί. Αυτά τα t-shirt και πουλόβερ είναι μια υπενθύμιση προς όλους τους Αμερικανούς να ψηφίσουν και να μην αφήσουν τις φωνές τους να καταργηθούν. Είναι επίσης μια ευκαιρία να συγκεντρώσετε χρήματα για νομική υποστήριξη και κοινωνική δικαιοσύνη» ανέφερε ο σχεδιαστής μόδας.

Michael Kors Releases Voting T-Shirts That Benefit the NAACP Legal Defense  Fund | Vogue

Για την παραγωγή του T-shirt, το brand Michael Kors συνεργάστηκε με την εταιρεία FKSP την οποία διαχειρίζεται η Αφροαμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας Folake Kuye Huntoon. Το μπλουζάκι θα παραχθεί στο εργοστάσιο του FKSP στην περιοχή μόδας του Λος Άντζελες, όπου η Folake παράγει όλα τα σχέδιά της.

Michael Kors Wants You to Vote | V Man

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ