Έπειτα από μία εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν, η τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» ολοκληρώθηκε για φέτος. Ωστόσο, από τον Σεπτέμβριο αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας, με ανατροπές, δυνατούς και παράνομους έρωτες, κόντρες, τσακωμούς και έντονες συγκινήσεις.

Η σεναριογράφος της σειράς, Μελίνας Τσαμπάνη, έχει γράψει ήδη τα πρώτα επεισόδια, με τους ηθοποιούς αυτήν την περίοδο να πραγματοποιούν γυρίσματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο My TV, στον καινούργιο κύκλο θα υπάρξουν αποχωρήσεις αλλά και νέες αφίξεις στο Διαφάνι που θα ανατρέψουν τη ζωή όλων των κατοίκων.

Ένας, μάλιστα, από τους ηθοποιούς που ήδη έχει συμφωνήσει να ενταχθεί στο καστ της επιτυχημένης σειράς είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος επιστρέφει τηλεοπτικά αρκετά χρόνια μετά το σίριαλ «Η λέξη που δεν λες» το οποίο είχε προβληθεί στην τηλεόραση του Alpha.

Ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει έναν μυστηριώδη και δυναμικό άντρα, ο οποίος καταφθάνει στο Διαφάνι και εμπλέκεται άμεσα με τη μεγάλη αδελφή Σταμίρη, την οποία στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου θα τη δούμε να ταλαιπωρείται και να υποφέρει στη φυλακή, αφού κατηγορείται για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού.