Τα πάνω-κάτω πρόκειται να έρθουν στο τελευταίο φετινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», το οποίο πρόκειται να προβληθεί από τη συχνότητα του ANT1 στις 16 Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων, η Πηνελόπη αποπειράται να δώσει τέλος στη ζωή της, ενώ το μωρό της Δρόσως καταλήγει εν τέλει στα χέρια των Σεβαστών.

Όπως αποκαλύπτει το «TV Έθνος», ο Μελέτης εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών, ανακοινώνοντας ότι είναι γιος της Ανέτ και όχι του Δούκα. Η κόρη του Δούκα συγκλονίζεται με αυτήν την αποκάλυψη, καθώς συνειδητοποιεί ότι έχει ερωτικές σχέσεις με τον πρώτο ξάδερφό της.

Μάλιστα, κλείνεται στο δωμάτιο της και προσπαθεί να αυτοκτονήσει, παίρνοντας χάπια. Βέβαια, η Μυρσίνη καταφέρνει να τη σώσει την τελευταία στιγμή.

Από τη μεριά της, η Ελένη ζητά οριστικά από τον Κυπραίο να χωρίσουν και μεταξύ τους θα υπάρξει μια μεγάλη σύγκρουση. «Δεν μπορώ να δώσω αλλού την καρδιά μου, ανήκει στον Λάμπρο» του λέει και αργότερα συναντά τον δάσκαλο και του αποκαλύπτει την απόφασή της. Ο Κυπραίος καταρρέει, ωστόσο, αποφασίζει να μην εκβιάσει την Ελένη με το ένοχο μυστικό του φόνου, προκειμένου να είναι μαζί του.

Η Δρόσω μετά από μια δύσκολη γέννα, καθώς το παιδί βγαίνει ανάποδα και κινδυνεύει τόσο η δική της ζωή όσο και του παιδιού, αποφασίζει να δώσει τον γιο της στην Ασημίνα και στον Νικηφόρο. Με ένα πονηρό σχέδιο της Μυρσίνης, το παιδί μεταφέρεται από την αγροικία στο σπίτι της Ελένης, όπου υποτίθεται ότι γεννά η Ασημίνα.

Ο Κυπραίος κάνει κάτι, το οποίο προκαλεί τον χωρισμό του Λάμπρου και της Ελένης. Ο δάσκαλος παθαίνει σοκ και δεν ξέρει αν θα πρέπει να συνεχίσει τη σχέση με την μεγαλύτερη αδελφή Σταμίρη.

Ένα απρόσμενο γεγονός φέρνει στην επιφάνεια ξανά την υπόθεση δολοφονίας του Σέργιου.

Και κάπου εδώ έρχεται το μεγάλο φινάλε! Όλα δείχνουν ότι το μεγάλο μυστικό των τριών αδελφών για τη νύχτα του φόνου θα αποκαλυφθεί…