«Άγριες Μέλισσες»: Από αύριο κυκλοφορεί το βιβλίο «Το Πρώτο Πέταγμα»

Οι «Άγριες Μέλισσες» αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία μία ιδιαίτερα δημοφιλή σειρά η οποία αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ οι ανατροπές και οι εξελίξεις κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. 

Από αύριο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ωκεανός το βιβλίο «Το Πρώτο Πέταγμα» από τις «Άγριες Μέλισσες», το οποίο θα λύσει πολλά ερωτήματα, αλλά και θα αποκαλύψει πολλά μυστικά, για τους ήρωές του.

Οι δημιουργοί της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης αποφάσισαν να αποκαλύψουν… πώς ξεκίνησαν όλα… πώς ήταν Το Πρώτο Πέταγμα για τις Άγριες Μέλισσες, μέσα από ένα καινούργιο βιβλίο.

Γιατί μπορεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 να έχουμε δει, μέσω κάποιων flashback, σκηνές από το παρελθόν, αλλά στις σελίδες του βιβλίου θα τα μάθουμε όλα.

Έτσι λοιπόν η ιστορία των Σταμίρηδων και των Σεβαστών –των οποίων το μίσος και η βεντέτα που ξέσπασε ανάμεσά τους κλόνισε το Διαφάνι, ένα ήσυχο χωριό της Θεσσαλίας- ξεδιπλώνεται στις σελίδες αυτού του βιβλίου, πηγαίνοντας το χρόνο πίσω, εκεί που ξεκίνησαν όλα. Στη γέννηση της Ελένης. Μέσα από τη δική της ζωή, βλέπουμε την πορεία των μοιραίων γεγονότων που έφεραν αντιμέτωπες τις δύο οικογένειες. Η ιστορία πριν τις Άγριες Μέλισσες οδηγεί τον αναγνώστη στις άγνωστες πλευρές των δύο οικογενειών. Και σε μυστικά που ακόμα και οι πρωταγωνιστές της βεντέτας δεν θα μάθουν ποτέ.